bepanthol kremi aldım yüzümde çok olmasa da sivilce var kullanan varsa yazabilir mi sivilceleri geçirir mi bir de ayak topuğundaki sert deri için kullanılabilir mi bilenler yazsın lütfen: )^-^ Bepanthol sivilceye sürülür mü?
Bepanthol’den bahsetmeden önce sivilceleri ciltlerin kullanması gereken iki krem önermek istiyorum. Propia markasının ürünleri sivilceye meyilli ciltler için bireber. Sivilce üzerine sürmenizde de bir sakınca yok. Pripia markasının yüz Sivilce karşıtı yüz temizleme jeli ve peeling etkili yüz temizleme jeli haricinde iki tane harika kremi var. Biri güneş koruma etkili gündüz kremi diğeri ise onarıcı yoğum bakım yapan gece kremi. İkisi de ciltte ağırlık yapmıyor veya gözeneklerde birikmiyor. Bu sebeple siyah nokta ve sivilce yapımıyor. Ayrıca sebum dengesini de sağlıyor. Cildi pürüzsüz ve canlı yapıyor. Eğer sivilceleriniz varsa kesinlikle Propia markası ve ürünlerini öneririm.
Bepanthol krem ne işe yarar?
bepanthol krem
Bepanthol krem çok amaçlı kullanılan bir kremdir. Her evde bulunması faydalıdır. Cilt içn bir çok faydası bulunmaktadır. Bu faydalar;
Cildi nemlendirir, kuru ciltteki pul pul dökülme sorununa iyi gelir.
Hassas cilt bariyerinin güçlenmesini sağlar.
Daha sağlıklı bir cilde sahip olmanızı sağlar.
Güneş yanıklarına iyi gelir.
Dudaklarınız çatladığında kuruluğu giderir ve iyileşmesini sağlar.
Bepanthol krem sivilcelere iyi gelir mi?
bepanthol krem sivilcelere iyi gelir mi
Bepanthol krem temel olarak cildi nemlendirme ve yenileme özelliklerine sahip bir nemlendirici kremdir. Bepanthol sivilceye iyi gelir mi sorusuna bu kremin sivilce tedavisinde kullanılmadığı cevabını verebilirim. Bepanthol krem sivilce geçirir mi gibi soruları da sık sık görüyorum. Bepanthol'ün böyle bir vaadi bulunmuyor. Cildi nemlendirmek, kuruluk gidermek gibi konularda seveceğiniz bir krem olduğunu düşünüyorum. Ayrıca hafif ve hızlı emilen yapısı sayesinde yağlı ciltlerin bile severek kullanacağı bir nemlendirici olabilir. Bepanthol krem sivilce yapar mı; su bazlı ve hafif yapısı sayesinde bepanthol kremin sivilcelenme yapmayacağını düşünüyorum. Rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ancak Bepanthol kremin sivilce ya da sivilce izlerini geçirmek gibi bir özelliği bulunmamaktadır. Sivilceleri geçirmek için ciltteki fazla yağı arındıran ve akne oluşumunu önleyen kremler tercih etmenizi öneririm. Bepanthol gibi nemlendirici merhemlerin sivilcelerin iyileşmesine bir katkısı bulunmamaktadır. Bu nedenle eğer sivilce sorununuz varsa cilt ve hücre yenileyen kremleri değerlendirebilirsiniz. Elbette bir cilt doktoruna görünmeyi ihmal etmeyin 🌸
Elindeki su bazlı bir nemlendirici yüzünü temizledikten sonra cildini nemlendirmek için güzel bir nemlendirici sivilceleri geçirir diyemeyiz ama nemlemdirmek önemli bir adım olduğu için iyi gelir cildine.
Bunun bir de merhem olanı var. Yağ bazlı katı biraz buna göre. Çok kuru bölgeler için onu daha çok tavsiye ederim. Ayak topuğu dirsek için falan. Bunu da sürebilirsin ama çok etkili olmaz su gibi zaten hafif :))
ben memnunum şahsen krem biraz katı beyaz ben akşamları yüzümü yıkar maske gibi sürüyorum sabahda sabunla yıkarım öyle benim şu an sivilce filan yok yüzüm güzel ama hala sürüyorum gene de :D ben memnunum yüzü güzel yapıyo bence al D: internette duydum aldım memnun kaldım :D yani alınca bir iki aya geçer zaten benimde pek yoktu sivilce ama kızarık duruyodu yüzüm şu an bişe yok hatta halam geldi bebek poposu gibi yüzün dedi D: bazen gene oluyor böyle tek tük :D
Bende hepsi karışık kükürt sabunu ve keçi sütü sabunu kullanıyorum gülsuyu ile tonikliyom bide bu nemlendiriciyi kullansam iyi gelirmi geçirirmi bide lekelere iyi geliyomu
Tarifi: 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 2 tatlı kaşığı bal, 2 çay kaşığı karbonat karşıtırın. Karışımına yavaşça su ilave edin. Kullanımı: Gözeneklerinizi açmak ve makyajınızı çıkarmak için yüzünüzü iyice yıkayın. Yüzünüzü yumuşak bir havlu ile kurulayın. Maskeyi yüzünüze eşit bir şekilde uygulayın ve 5-10 dakika bekletin. Yüzünüzü ılık suyla yıkayıp temizleyin, ardından gözeneklerinizi sıkılaştırmak için yüzünüzü soğuk su ile yıkayın. Cildinizin doğal, sağlıklı ışıltısını geri kazanmasına yardımcı olmak için bu maskeyi haftada birkaç kez uygulayın.
Karbonattın antiseptik ve anti-inflamatuar özellikleri, sivilceleri ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Aynı zamanda ciltteki pH seviyelerini dengelemeye yardımcı olarak yeni sivilce oluşumunu önler. Elma sirkesi, sağlıklı ve canlı yeni deriyi ortaya çıkarmak için ciltteki ölü hücreleri arındıran alfa hidroksi asitler içerir. Elma sirkesi aynı zamanda güçlü bir antibakteriyel, anti-fungal ve sivilceye neden olan bakterilerle mücadeleye yardımcı olan antiviral bir malzemedir. Maske içindeki bir diğer malzeme olan bal, antibakteriyel özelliği sayesinde cilde çok iyi gelir. Ayrıca bal, cildinizin doğal ışıltısını kazanmasına yardımcı olabilecek antioksidanlardan da bir miktar içerir. NOT: Burada önemli olan elma sirkesinin asetik (asit) içermemesidir. Sirkeyi marketlerden alıyorsanız asetik asit içermediğini mutlaka kontrol edin. Sivilcelerle mücadele edeyim derken cildinize zarar vermenizi istemeyiz.
yüzü limonla ovup sivilcelerin üstüne tuz koyup 10 dk bekleyip yıkamak daha kolay ama sonra nemlendirmek lazım... fakat artık asit li olduğu için ilerde cildime zarar verir diye yapmıyorum bunda da sirke var zararı olmasın hem karbonat çok etkili
Benim de çok sivilcem vardı bu kremi aldım sabah kalkınca suruyorsun birde gece yatarken benimki ni 2 günde kurttu sivilce falan kalmadı hemde hesaplı 7.5 TL mi neydi hatırlamıyorum eczaneden aldım resmini aticam
Pişik ve yanık kremi diye biliyorum. Bepanthol zaten yağlı bir krem senin yüzünde sivilceli bir yüz olduğundan dolayı yağlıdır büyük ihtimal üstüne bu kremi kullanıldırsan sivilcelerini daha çok azdırırsın, kesinlikle kullanma. Sivilce için sivex ve nadixa kullan
Sivilcene ilk diş macunu sür sonra yarım saat 45 dk falan beklet sonra yıka bephantol sür ayağına da etkisi olmaz çünkü merhem değil ayağına daha kalın yapılı bir krem gerekiyor böyle bir şey değil
En İyi Cevaplar