Diş beyazlığı güzel gülüş, çekici bakış, sağlıklı bir psikolojiye sahip olabilmekte bile önemli bir ayrıntı peki bunu sağlamak için doğal yolları kullanıyor musunuz?
Diş beyazlatmak için kullandığınız doğal yollar var mı?
1 çay kaşığı zerdeçal 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı 1 çay kaşığı nane karıştırın denenmiştir gerçek söylüyorum ilk fırçalamada beyazlatiyor deneyin ve görün normalde zerdeçal boyayan bir baharat ama dişleri beyazlatiyor diş fırçanız sararabilir ama bir diş fırçası feda etmeye değer. 2 ayrı diş fırçası kullanin birini normal macunla fırcalayin diğerini zerdeçalla farkı görün
Babam dişhekimi. Arkadaşlar sakın ola ki limon kullanmayın babam hep söylüyor asit kullanmak diş minesine zarar verir ve çürüklere yol açar. Düzenli diş fırçalamaya başlayın flor tozları var onlarla da fırçalayın haftada üç dört kez ve mavi diş macunları önerim
mavimi. paradontax hem acı hemde güzel parlatıyor biraz pahalı ama dişlere değer o fiyat.. rengide maviydi galiba.. şimdi ise çam agağı tadında bir macun kullanıyoruz markasını bilmiyorum fiyatı 20 tl gibi bir fiyat.. üstünde çam ağac yaprak resmi var
sor ve mutlaka dön bana babama diyorum paradontax al nasıl olsa aynı fiyat hem tadıda acı kullandkça dilin alışıyor ve güzel oluyor hemde cidden parlatıyor adam gidip gidip aynı paraya bunu alıyor
Hindistan cevizi yağı ile zerdeçal karışımını dişlerine fırçala ise yaramasssa insan değilim vala işe yarıyor 😉 Şok marketlerde var Hindistan cevizi yağı
En İyi Cevaplar