Arkadaşlar benim annemde skolyoz hastalığı varmış daha dün hastaneye gittiler polatlıda ayak eğriliğı için ayaktan tedavi olurken skolyoz olduğunu öğrendik ayak eğrilide küçükken havale geçirip ayak damarlarının kasılmasıyla oluşmuş hem de ayağı 1.5 cm kısa öbür ayaktan neyse annem işte dün skolyoz olduğunu öğrendi derecesini bilmiyoruz anneme bir heyet raporu ve ayak kısalığı için bir botu vermiş ama o botu giymiyor her neyse işte skolyoz derecesini bilmiyoruz anneme egzersiz kağıdı vermiş bunları her gün yap diye eğer yapmazsan skolyoz iyice ilerler kalbine veya başka organlara temas edip felç ya da sakat kalabilirsin demişler annemin geldiğinde morali çok bozuktu egzersizi dün yapmadı çilik olmuşum diye ben annemin skolyoz olduğunu öğrenince profösör veya doçent doktor araştırmaya başladım ve Prof. Dr. Ali Şehirlioğlunu bulduk ve aradık en son randevu tarihini öğrendik soyledi işte tatile gitcez ağustosta ordan geldikten sonra babamla birlikte ankaradaki özel hastanelere gitcekler ama ameliyattan korkuyor ameliyatta felç ya da sakat kalırsam diye bir de pahalıdır diye olmuyor ben daha cok ilerleyip bir şey olmasından korkuyorum annemin o egzersizleri 2 hafta yapıp 2 haftadan sonra bırakacağını biliyorum bunu düşününce de itici bozuluyor moralim kızı olarak çünkü egzersizler her gün yapılmazsa derecesi artacak ve organlarına batacak felç ya da sakat kalma riski olcak inşallah olmaz ameliyat olur düzelir ama ameliyattan da korkuyor ameliyatta yanlış bir sey olup sakat ya da felç kalırsam diye parası yüzünden de sizce ne yapmalıyız ameliyati olan varsa bilgi yazsın olmayan da bilgi yazsın çok önemli lütfen bir de tahmin olarak fiyatı ne kadardır ve önerebileceğiniz Prof Dr varsa lütfen yazar mısınız ya da bu dediğim doktor iyi mi onu yazarsanız sevinirim
Teşekkürler 😊😊
Teşekkürler 😊😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar