Arada kaşınıyor yanık şeklinde ayağımdaki su toplar şeklinde genişledi etrafları da şiş. Yarın doktara gideceğim biraz tırsıyorum 😥 Not: boynumdaki piercingi 4 5 ay oldu yaptıralı. Bununla alakalı olduğunu düşünüyor ailemde.. Olabilir mi?
mikrobik bir durum gibi görünüyor yaptırdığın piercing ile alakalı da olabilir kullanılan cihazların sterilirliği de önemli vücut yapında yağlılık varsa biraz da egzamayı andırıyor büyük ihtimalle doktor bir iki krem vericektir antiseptik ve antibiyotik özelliği olan korkulacak bir durum yok kaşımamaya ve ve üzeri ile oynamamaya özen göstermilisin
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaptıralı 5 ay oldu o zmaanlar bir sıkıntı çekmedim ama belki şimdi mikro kapmış olabilim yaralar bir iç hastalıkk belirtisi gibi de duruyor kanımca. Teşekkür ederim ilgine.
mikrobik durum vücudunun içinden patlak vermiş gibi zaten içeriden dışarıya doğru oluşmuş bir durum bu piercing den olabilir ama düşük bence farklı bir durum çıkabilir ama yine de yaraları kaşımamaya gayret göster. verilecek kremleri de kesinlikle de kullan
Farklı bir böcek ısırığının vermiş olduğu yan etki de olabilir aslında. İhtimal çok ama seninle alakalı bir durum yok bence. Baktın kaynak sensin ve evden kovuyorlar mevsim yaz sahil yatak yapacak bir şey yok :)
Benim olacak binecem sırtına vuracam kırbacı vuracam kırbacı benim babam zengin :))) Aklında bulunsun tuvalet eğitimi varsa ve evdekiler yollamak isterse ben talibim :)
hayvanların tüyüne aleji olsanız bile belirli bir seviye ye kadar yanında durabilirsiniz. belirli bir eşiği geçince zaten vücut otomatik olarak tepki verir. Tabi vucuduzda piercing var buna karşı da direnç göstermiş olabilir yani cildiniz narin olabilir. gerek yok yani öyle metaryellere sağlık güzellikten daha önemlidir.
Haklısınız çıkarttırmayı düşünüyorum aten yarın... Ama kedimi malesef ki evden uzaklaştırma gib bir seçeneğim yok alerjim varsa da tedavisi neyse onu yapacağız oğlumun evi burasaı artık :))) Vicdan işte. Teşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar