Amerikan Ulusal Uyku Derneği’nin yaptığı uluslararası bir araştırma gösteriyor ki her 3 yetişkinden bir tanesi çıplak uyuyor. Dr. Sarah Brewer bu konuyu şöyle açıklıyor. Dr. Sarah Brewer, çıplak insanların vücut ısısının düşmesi nedeniyle daha hızlı uykuya dalarak, daha kaliteli uyuduklarını ortaya koymaktadır. Araştırma aynı zamanda bu durumun yatakta vücut ısısnın yükselmesini önleyerek, sıcaklarda ortaya çıkan cilt sorunlarını da ortadan kaldırabileceğimizi söylüyor.
Çıplak uyumak en i̇yi̇ gece uykusunu geçi̇rmeni̇zı̇ sağlıyor! Çıplak yatar mısınız?
Yalnız olduğumuzu sandığımızda bile yalnız değiliz ki.1 . Allah her hal üzere görüyor, edebe riayet etmek lazım 2. Bizden başka varlıkların oluğunu bilmemek en büyük ahmaklık, her an yanımızda bulunan ruhaniler var , cinler var.3. Aniden ölüm var , deprem var , var da var. o halde çıplak yatmaya ne gerek var
kimle sorunum 🤔 benim sorunum yok da okadar beğeni alması kanıma dokundu ben en fazla 7 beğeni almışken 8 de olabilir 30 beğeni kanıma dokundu var onda bişey 🤔
deniz arindan bahsetmedim ben minnak şey 🙂 deniz bana tiklasana haha yanlış anlasilmasin da yani syle syliyim şimdi yazarsam iletisim amaçlı paylaşım die kaldirirlar anladin sen 🙂
Çıplak durmaktan sakının, çünkü sizden ayrılmayan ancak abdest bozarken ve hanımınızla cinsel ilişki yaparken ayrılan melekler vardır, onlardan haya edip onlara karşı saygılı olunuz.” Yanımız da bulunan melekler utanır ve sıkılırmış onlara saygılı olmak gerekirmiş. Anca örtü alırsan üstüne caiz lakin almazsan mekruhdur...
Ben şunu söylemek istiyorum. Yorumlara bakıyorum da evet yatarım diyen her bayanın yorumunun altında bir erkek yorumu var ve çoğu da niyetini belli ediyor. Bende şunu sormak istiyorum buradaki klavye erkeklerine. Neden bu kadar abaza ahlaksız ve açsınız? Insan olsanız azıcık?
1. Bu edebsizlik.. 2. Evde yalnız değil insanoğlu.. Ruhaniler var.. 3. Acil bir durumda öylece sokağa çıkma durumu var.. Panik anında.. 4. İnsan, hayvan değildir ki kıyafetsiz yaşasın.. Hayvanın bile tüyü, kıyafetidir..
Şimdi siz düşünün ne kadar akıllıca çıplak yatmak..
Tek yaşasam bile yapmayacaım bir şeydr ki ailemle yaşıyorum ve özllikle annemin kapıyı tıklatmadan odaya dalma gibi bir huyu varken napim odamda giyinirkn bile kapıyı kilitliyorum -ama gece kilitleyemem fobim var- Ayrıca mahremiyet fobim de var bnim giyinirkn perdeyi iyice kapattığımdn emin olurum falan ve çabuk giyinmeye çalışırım.
insanların sizi çıplak bir vaziyette görmesinden utanırsınız peki Allahuteâla ve melekleri insanlardan daha fazla utanılmaya layık değimlidir. Hiç düşündünüzmü sağ ve solumuzda olan kiramen katibin melekleri her an bizimle ve bizleri gözetliyor. Televizyondaki “biri bizi gözetliyor”dizisini izleyeceğinize gerçekten birinin bizleri gözetlediğini ve yaptığımız her şeyi kaydettiğini düşünmemiz gerekmezmi?
atletle ve kısa eşofmanla yatarım ama çırılçıplak yatmam çünkü ben uygun bulmuyorum. ben banyo yaparken bile şort giyerim ve çırılçıplak olmam. geriye bir tek cinsel ilişki için çırılçıplak kalma durumum kalıyor. o iş de zaten giyinik bir tuhaf olur. fazla abartmıyım. şimdi gör ki yine kaç eksi yiyeceğim. gönderiyorum. haydi bismillah ve gönderdim bile. gelsin eksiler efem.
Deli oluyorum ya kaç defa denenmiş bir yöntem bu İşin içine Amerika girince herşey doğru olmaz. Allah insan vuxudunu mükemmel yaratı, ki karanlık aydınlık, ısı ve bir çok algı seçeneğimiz var bu kadar çok şey varken çıplak yatılırmı. Hadi dene bak sapa nasıl üzerinden kamyon geçmiş gibi hissediyorsun gözler kapanınca uyunmuyor hasarın dinlenmesi için karanlığa ihtiyacı var.
Açıklama Yetersiz Çıplak uyumak iyi bir uykuyu getirmez. Çıplak Uyuyan Herhangi bir insan O an Cinselliği Düşünecektir Ve Rahatsız Olacaktır Arzularından dolayı. Öte Yandan İç Çamaşırıyla Yatan İnsanların Daha Rahat ve Ferah bir uyku Cektiği Açıklanmıştı Aslında :)
Hayır yatmam. Odaya biri pat küt girer falan ya da acil birsey olur
10
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
korkarım ya hırsız girse eve ya da deprem olsa nasıl çıkarsın. ya da uyku sersemi kapı çalsa öyle çıksan :D yattım daha öncelerde ama tedirgin bir uyku oluyo. bide rahat duramıyorsun o yüzden devamlı banyoluk olmaya gerek yok :D
Batılaştırma yolunda inceden inceden verilen mesajlar İslam dininde çıplak yatmanın ne kadar sakıncalı olduğu hadislerle belirtilmiş Çıplak insanın yanına koruyucu melekler giremiyor duşta bile iç çamaşırlarınla girmen gerekiyor
çıplak uyumadan önce daha bir sürü etken varken (yeterli karanlığın sağlabilmesi gibi) soruyu manidar, dikkat çekmek adına yapılan bir manevra olarak görüyorum ki sitenin mantığının da bu olduğunu görmemle pekte şaşırmamaya başladım. not: yeniyim
Tam benlik durum ya. Aile ile birlikte kalınca mümkün olmuyor da, ilerde yapabilirim. Kıyafetlerle uyumak tam işkence gibi, acayip rahatsız olurum. Bide sıcak olmalı ev tabi :)
Amerikalılara uyabilir belki ama bizim örf adet ve inancımıza ters bir durum, bize ters bu şekilde yatmak... en çıplak yatış şeklimiz şortla olur ötesi bizi bozar...
Yok ya hem büyük büyükler derler ki uyurken insanın üzerine kar yağar gibi insan üşürmüş ondam uyuyunca hemen üstüne bişey at dondu dondu denilir Kaldı ki böyle uyumak hasta olursunuz yavrucaklaar..
hayir tam aksine ciplak yatmak saglik acisindan zararlidir vucut isisini mubafaza edecek sekilde ince de olsa kiyafet giyinilmesi gerek aksi halde vucut isisi ayarlanmaz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet mesela bu gece çıplak yattım yalnız ohhh miss gibi ❤️
Erkeklerden fotografa bir kez daha bakmayan var mıdır acaba benden başka glhlhgkj Ailemle yaşıyorum yapmam çok saçma olur. Zaten çok deli uyurum yorgan vs. duramaz üzerimde. Biri odaya girse hoş olmaz.
cilt sorunları vücut ısısını düşmesi falan bunu boşver de çıplak uyumak gerçekten güzel bir dinginlik veriyor birde pamuk gibi bir yüzeyde uyuduğunda mükemmel oluyor.. uyuduğun zemin yüksek oranda önem taşıyor
türkiye'de 3 yetişkinden biri çıplak uyumuyordur bence. düşünsene regl oluyorsun çarşaf kan oluyor ya da akıntın geliyor çarşafa bulaşıyor al başına bela sonra 3 saat anne dırdırı çekersin...
Evde tek olsam yapıcam çıplak yatıcam da evde tek degilim ama atlet don yatiyorum iste bir de kapiyi aciyorum zaten ruzgar oluyor esiyorda guzel oluyor
Bir ekre denendim kaaf hep orda aşağıda ondna olmuyo uyuyasın gelmiyo yanai ama ev müsait olsa yapmam değil hatta evde bir gün boyunca çıplak bile gezerim
Evet ondan sonra yeme, içme kadar olmasada çok gerekli olan cinselliği yaşayamıyor halkımız, tabulaştırıyorlar iyice. Hayır birde cinsellik cahili çoğu ya özellikle kızlardan çok var.
Yaşının küçüklüğü o kadar belliki iq meselesine girip rencide etmeye çalısıyosun medeni şekilde bile tartisamiosun. Turkiyede yasiosun belki dinden haberin yok gelmişsin belkide maymundan geldiğimizi savunan adamın yolundan gidiosun. İyi anladım dimi düşüncelerini. Bir şeyleri bilmeden önce doğruyu yanlışı dusunmelisin. Şimdi sana engel 👍
@klorapatra haya yerlerinin örtülerek girilmesi gerekir zaten. Bunda farklı bir durum yok. Cinsel arzularınızın oyle bir esiri olmuşsunuz ki , harama helal diyecek gözle bakıyorsun. Allah ıslah etsin kardeşim
@--Kitapkurdu--1 haya yerlerini orterek banyoya giriyorsan o haya yerlerini yıkamıyorsun, temizlik adina bakimini bile yapmiyorsun, hatta sagligin tehlikedeyken doktora bile gorunmuyorsun, abdest bile almıyorsun demektir. Temizlik imanın şartıdır. Burada sağlıktan bahsediyorum cinsel arzulardan değil. ki insan kendi haya yerlerini sağlığı için açtığında bundan bile istek duyabilecek iradesiz, kötü düşünceli insanlarsiniz. asıl cinsellikle kafayi bozanlar sizlersiniz. kendinizden bile korkar olmuşsunuz. Evet haklısınız çünkü sizin aklınız sadece cinsellikte, kötülükte, fesatlıkta.. Boyle düşüncenin başka bir açıklaması olamaz. Fakat herkesin tek düşündüğü (sizlerde oldugu gibi) cinsellik değil. Kendi açlığınız için sevabı, günahı , Allah'ı bahane etmeyin. önemli olan icindeki niyet kalbindeki kötülüktür. Lakin Allah ikisini de biliyor. Sizin gibilere akıl ihsan etmesi temennimle.. Sevgiler.
ben bu araştırmanın sonuçlarını seneler önce okudum hatta yakın zamanda bir arkadaşa söyledim burada. Vücut ısısını geçtim vücut hava alıyor ve ciltte kabarıklar oluşmuyor
hayır ben ve ablam sadece aynı odada yatıyoruz ama işte geceleri su içmeye ya da lavaboya gidiyorsun bide ablam biraz muhafazakardır olmuyor işte insan rahat edemiyor
çok saçma insanı tahrik eden bir durum bu yüzden rahat oluyordur devamında da bilimsel biseyler söylemiş yok vücud ısısı falan onlara göre kadınla erkeğin yatması da güzel birşey.
En İyi Cevaplar