Tatlım düzenli olarak kullandığım kailas jeevan blue cream var. Sanada kesinlikle tavsiye ederim. THY den arkadaşlarım yurtdışından getiriyordu. Şimdi Türkiye'de de Mavi Krem olarak satışa başlamış. Gerçekten çözüm istiyorsan uğraşma hiç al ve kullan :)
Egzemanın tedavisi yok, size de öyle söylerle istediğiniz hastaneye gidin. Eczanelerde doğal ilaçlar var onları sorun biraz araştırmanız gerekiyor. İlacın adını bilmiyorum krem demek daha doğru
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
her yıl oluyor zaten anneme yiceklerden oluyor diyolar ama domates aci şeyler filan
annen çok tatlı konuşan giyinip suslenmesini seven babana istediğini yaptıran ağlamak istediğinde gerçekten aglayabilen ve girdiği yerde ilgi odağı olan biri mi
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
çok tatli konuşur cok sevdirir kendini ve hemen ağlar giyinmeyi sever evet😂😂😂😋😂
Kortizonsuz bir krem kullandım ve hemen etksini gösterdi. ben herkese de tavsiye ediyorum Coresatin krem. Aynı zamanda egzama geçtikten sonra cildi koruyor.
Ben elimdeki su kabarcıklı egzamaya care buldum. Hergün 1 tane küçüf kefir için. Meyvelide olur. Bagısıklık sistemini güçlendirdiği için geçiriyor 1 aydır kefir içmiyorum ve tekrarlamadı çok şükür.
En İyi Cevaplar