BENEXOL B12 Vitamin hapı Kullananlar günde kaç tane içiyorsunuz?
Aç karnınamı tok karnınamı içiyorsunuz? Ne gibi etkilerini gördünüz
Aç karnınamı tok karnınamı içiyorsunuz? Ne gibi etkilerini gördünüz
Bugün 11,85 TL ye aldım. İnternetten okumuştum, uyumadan önce 1 tane atarsanız büyüme hormonu salgılamanıza yardımcı oluyormuş, Üni. sınavlarına çalışırken konsantrasyonunuza yardımcı oluyormuş. Unutkanlığa ve Beyninizi dinç tutmaya yarıyormuş. Aldım deneyeceğim bakalım sonra yazarım sonuçları
Takviye haplarini gunde 1 kere alman yeterli. Yararli oluyor tabi eksigin varsa tamamlar iyi olur. Vitamin ilaclarini tok karnina al. Bi demir ilaci ferro ac karnina alinir o da kan ilaci oldugu icin.
Ben bunu bir arkadaşıma alıp yolladım saçlaarı dökülüyormuş saç dökülmesine b12 iyi geliyormuş
ben bir ara kullanmıştım.b12 eksiğim vardı.
günde 3 kere her öğünden sonra tok karnına...
iştah açıyodu biraz
b12 eksiğiniz oldugunda ne gibi sıkıntılarınız oldu?
yorgunluk halsizlik iştahsızlık ve unutkanlık
UZUN SÜRE DOKTORUM VERDİ DİYE KULLANDIM,
BİR YILDA 52 KİLODAN 63 KİLO ÇIKTIM SANIRIM İŞTAH AÇIYOR O YÜZDEN KİLO YAPIYOR ASLINDA KİLO YAPAN BİR VİTAMİN DEĞİL.
BU YILIN BAŞINDAN BERİ KULLANMIYORUM AMA ŞUNU FARKETTİM KENDİMDE: UNATKANLIK, YORGUNLUK, KEMİK AĞRILARI VE AŞIRI SİNİRLİLİK HALLERİM. MUTSUZUM, BÖYLE YAŞAYIP HAYATI KENDİME ZİNDAN ETMEKTENSE B12 KULLANIP İŞTAĞIÖI FİRENLEMEYE ÇALIŞARAK DAHA SORUNSUZ BİR HAYAT YAŞAYABİLİRİM DÜŞÜNCESİYLE BEN TEKRAR DOKTORUMDAN TALEP EDECEĞİM.
Devit 3 olmasın o
@Xxx1111qqqq BENDE KİLO ALAMIYORUM B12 ÇİNKO DEDİĞİNİZ İLACIN TAM İSMİ var mı BİLGİ VERİRMİSİNİZ
Cevap
1Cevap
günde 1 defa tok karnına ve kesinlikle testler yapılmış dr tavsiyesiyle olsun kafana göre kullanma
Sağlık önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar