ne yapmam gerekiyor piercing yapan / yaptıran kişiler veya bir sağlıkçı varsa yardımcı olabilir mi😞

Normal değil bu mikrop kapmış, titanyum falan takmalısınız. Eğer bu piercing titanyum olduğu hâlde böyleyse deldirdiğiniz yer genellikle krem veriyorlar vermediyseler bepanthol ile de bakım yapabilirsiniz. Hâlâ devam eder geçmezse çıkarmanız gerek, daha kötü bir hâl alır ve kalıcı bir iz bırakabilir.
Bactroban terramycn gibi kremler kullanıyorum şu an :/ buyuk ihtimal mikrop kapmış gibi geldi banada yara oluşursa iz kalır zaten 😞😞 doktora gorunmeliyim sanırım
Kesinlikle görünün, alerjiniz falan olabilir ya da o bölge piercingi kabul etmiyor.
Ya derinin hassaslığından dolayı olabilir eğer sahte kullanıyosan oraya titanyum takman lazım yoksa çok ciddi hastalık kaparsın
onu oradan çıkrat sadece iğnesi kalsın ki delikler kapanmasın bir zaman sonra geçer
Normal değil mikrop kapmış ola bilir doktora git
Cevap
9Cevap
iyi bir yerde yaptirmadiysan
birde bakimini eksik etmiyecektin
Hep kremini sürdüm temizledim iyi bir yerdi :/ sanırım benim gumuse alerjim var ondan olabilirmi
gunesle pek alasi olacagini sanmiyorum
Aradan uzun bir sure gecmis büyük ihtimalle o piercing yerinde bile deyildir, ama göz var nizam var deri kopmak üzere ve ilk delim icin yanlis piercing kullanılmış, iyilestirmek icin direnmek neden anlamis deyilim. sağlıgini bozacağına çıkartip iyilestikten sonra daha hijyenik ve bilir kisiye taktirmalisin.
Kız arkadaşımın ki de böyle olmuştu da çıkartmıştı zararı var takma çıkart
Çıkarttıktan sonra geçti mi kızarıklık vs :/
Hmm Teşekkürler
Çıkar ve tevadi ettir enfeksiyon kapmasın
Benimkisi de öyle oldu koptu orası daha kalın deldir
Göbek piercingini takmış ya 😄 Ona o olur mu
Sorarak aldım vücut piercingi olarak geçiyor göbek vs. Farketmiyor
doktora git mikrop kapar
Abi oraya piercing mi takılır ya
yanlış anlama şahsi görüşüm iğrenç
bence çıkar
gene de diğerlerinin de bir fikrini al derim