içime içime konuşuyor gibiyim. sesimi garip duyuyorum ve çevremde sesin değişmiş diyor. burun akıntısı falan yok. halsizlikte yok.
hapşuruyorum.
hapşuruyorum.
geçmiş olsun. Üşüttünüz.
Boğaz enfeksiyonu için.
Su, bal, limon, zencefil: Yarım bardak sıcak suyun içerisine bir çay kaşığı zencefil , bal ve yarım limonun suyunu ilave edin. Karışımı gargara yaparak uygulayınız.
Tuzlu su: Bir bardak ılık su içerisine çeyrek çay kaşığı tuzu ilave edip karıştırın. Karışımı gargara yaparak uygulayınız. Her defasında taze olarak hazırlayınız.
Karanfil karışımı: Suyun içerisine 2 çay kaşığı toz karanfil veya karanfil tohumu ilave edin. Gargara yaparak uygulayınız.
Yeşil Çay: Yeşil çay boğazda oluşan enfeksiyonların öldürülmesinde faydalı bir bitkidir. Hazırlamış olduğunuz yeşil çaydan bir yudum alarak gargara yapın.
Sirke ve tuz: Öksürükten kaynaklı oluşan boğaz ağrılarında bir bardak ılık suyun içerisine 1 yemek kaşığı elma sirkesini ve 1 çay kaşığı tuzu ilave edin. Gün içerisinde 4-5 defa gargara yaparak uygulayınız.
Adaçayı: 1 çay kaşığı adaçayını çeyrek fincan esmer şeker ile karıştırın üzerine bir miktar sirke ve su ilave edin. Gargara yaparak tüketin.
Acı Sos: 1 bardak sıcak suyun içerisine 5 adet acı kırmızı biber veya bir miktar acı sos ilave edin.
Karışım boğazınızı yakacaktır fakat boğaz ağrılarına iyi gelmektedir.
Domates: Sıcak bir suyun içerisine yarım bardak domates suyu ilave edin. İçerisine acı biber ilave edin.
Gargara yaparak tüketin.
ulen aşk acısı şiiri falan sandım ilk gecmis olsun ya
ahahah :D
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar