12 saat kullandm yinede güzeldi :)
Arkadaşlar uykuda nefes alamıyrm (breathe right) burun bandı?
12 saat kullandm yinede güzeldi :)
Mantığı basittir ama şaşırtıcı derecede işe yarar..
Burnunda septoplastik operasyon gerektiren bir sert doku sorunu varsa da işe yarar, sinüzit vs ataklarında da..
2 kötü yanı var:
1 - Uykuda ağzını kapadığında burun bölgesindeki terlemeyle kayabilir, düşebilir..
2 - Sen ve sosyal çevren o görünüme alışana kadar bir kaç gün zorlanabilirsin..
Bence sadece uykuda değil günlük hayatta da kullanmaya çalış.. Soluk alma kaliten arttığında hayatında çok şeyin değiştiğini görüp şaşıracaksın.. İştahın, hatta enerjin bile değişecek :))
Rica ederim. Burnunun kenar hattını baş ve işaret parmaklarınla hafif yan ve yukarı kaldırıp soluk almayı dene..
İşe yarıyorsa Breathe Right ta yarayacaktır mutlaka..
Eyvallah :)
Kaliteli olanları kesinlikle işe yarıyor. Yalnız biraz pahallı malum marka...
Ben genellikle farklı bir marka kullanıyorum. Hatta şu anda kampanyası var, kutusu 5.2 TL ye geliyor...
Denemeni tavsiye ederim.
www.eczane.com.tr/nefes-almaya-yardimci-burun-bandi-4-al-3-ode-
Daha önce hiç nefes almamışım diceksin :) ben öyle demiştimmm :)) çok iyi geliyor, canım
Cevap
6Cevap
Ben alıp kullandım cok ise yarıyor fakat ben öyle bir uyuyorumki sabah kalktıgımda burnumda yok ;)) o yüzden kullanmıyorum artık ama ise yarar baya rahatlatıyor yani ;)
Sürekli kullanımda zararları var mı bilmiyorum ama band varken rahatsın yokken değil. Daha kalıcı çözümler aramalısın
karabasan geliyodur sana ondan nefes alaman sen uyurkene fjkbjfb:D
o bantın işe yaramadığını söylüyorlardı çevremde bikaç kişi kullanmıştı
dene dene bir güncelleme yap memnun kalırsan:D
:D
breathe right geçici bir çözüm üretse bile kesin bir çözüm için burnunda bulunan o kemiği aldırman gerekiyor.
evet rahatlatıyor ama soğuk algınlığından tıkandı ise.
burnunda et filan var ise doktora git bu bant bir işine yaramıyacaktır.
Onu almak yerine, burnunu aynı şekilde bantla yapıştır. Sonuç aynı olacak.
Babam kullanıyordu faydasını görmüştü baya
merhaba sızın burnunuzda kemık mı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar