bu durum beni ruhen çok yordu. Ve sinirim çok bOzuldu bir yıldır hergün o türleri tek tek almak işkence gibi.. var mı yüz bölgesinde lazere gidip etkisini faydasını gören?

Geçmiş olsun kist için.
soğan suyu kürü
1 orta kahverengi boy kuru beyaz normal soğanı (kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz italyan soğanı olmaz ) dış kabuğunu soyarak dörde bölün.
önceden kaynatılmış 2 Su bardağı klorsuz suya koyarak 5 Dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)
Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 Gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır.
Bu kür adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.
Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
Yüzde, kollarda ve bacaklarda, vücudunuzun görünen bölgelerinde istenmeyen tüylerden kurtulmak için
bu karışımı yapmanız yeterli olacaktır.
gerekli malzemeler:
2 yemek kaşığı bal
1 çorba kaşığı yulaf ezmesi
2 yemek kaşığı limon suyu
Hazırlanışı ve Kullanımı:
Bütün malzemeleri bir kapta karıştırın ve istenmeyen tüylerin olduğu bölgeye ovarak sürünüz.
İstenmeyen tüylere karbonat:
Yatmadan önce yapılması gereken bir uygulamadır.
1 çorba kaşığı karbonatı 200 ml kaynar suya katarak karıştırın.
Soğumaya bırakın.
Pamuklu bir bezi ya da kulak temizleme çubuğunu karışımın içine sokup
ıslatın ve istenmeyen tüylerin olduğu yerlere sürün.
Yıkamadan yatın ve sabah kalktığınızda etkisini göreceksiniz.
Su ile durulayın ve besleyici bir krem sürün.
Tedaviyi 2-3 kere uyguladıktan sonra istenmeyen tüyleriniz tamamen yok olacaktır.
EİG için teşekkür ederim.
Ben yaklaşık 1 senedir sakal üstü bölgesi için lazere gidiyorum bir sıkıntı yok ve tüylerim azaldı tavsiye ederim
lazere yüz için gitmeyi pek uygun görmüyorum ben farklı bölgeler icin gidiyorum giden arkadaslarm var yüzdeki tüyler icin fakat tüyler inceldikçe yok olmaları azalmaları okadar güçleşiyor bildiğim bu birde ucuz da değil hiç bulaşmayn yüzünüz ici ama farkli bölgelerde etkisi var
Ya benim çenemdekilwr çok kalın ve fazlasıyla çok iğneli çok uğraştırır beni. Lazer daha etkili diyor kimisi kimisi hiç etkili değil diyor. Acaba mekana göre değişiyor mu bilemedim arada kaldım
evet bazı güzellik merkezleri salonu diyim ya da özellikle bitmesin diye sectigi cihaz ya da cihaz ayarı düşuk tutabiliyor olmasi gerektiginden mantk şu bitmezse yeni bir paket alır sürec uzar daha fazla para kazanrz. diyeceğim o ki dürüst ve profesyonel çalışan biryer bulmanz da önemli araştrn muhakkak kullandkları cihazlari çalışan tecrübesini vs. ama ben yüz için önermiyorum asla özellikle göz çevresi icin sağlığnz acısndan
İğneli epilasyona gidebilirsin benim arkadaşımda işe yaradı
İğneli çok zor değil mi? Lazer etkili olmaz mı?
Hadi ya peki nerde yaşıyor İstanbul'daysa şayet bana gittiği yerin adını verir misin?
Cevap
2Cevap
daha kötü durumda olanlar var. tabi ki lazere git bence. teknoljinn nimetlernden yararlan
Daha kötü ne olabilir diye düşünüyorum. Yani buna da şükür ama.. lazer olayı da kimi etkisi yok diyor kimi iğneliyor git diyor arada kaldım
ee ağdadan daha iyi. en azından kendin yormuyorn ya da cildini mahvetmiyorsn.
lazere gidebilirsin fakat iyi bir yere git faydasını görürsün fazlasıyla canım.
İnşallah araştırıcam
geçmiş olsun
faydasını gören tanıdığım insanlar var
Doktora baş vur o zaman ne bilelim biz
gittt😣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar