Bilmeyenler için dikkat dağınıklığına iyi geldiği söyleniyor. Önce 18 mg kullandım ve daha sonra 25mg 25 mg dan 4 kutu bitirmeme rağmen doktor 4 ay daha kullanmamı söyledi. Şu ana kadar hiçbir faydasını görmedim. Ve bir kutusu 125 lira sizce bırakmalı mıyım yoksa devam etmeli mi?
Strattera ilacını kullanan ve faydasını gören var mı?
Egtımın devam etmıyor ve hayatını cok kotu etkılemıyorsa kullanma derım ben benım yıgenım kullanıyordu kucuk sadece aylık muayne ucretı 500 lira olan bı profosorun verdıgı dıkkat ddagajıklıgı duygu durum bozuklugu ıcın kullabdıgı ılacların yan etkısı ınanılmaZdı burun kanaması etrafda bıtkı gibi dolasmak vs sonrasında bıtkısel ılac denedıler aktar bfalan degıl ılac tabı yıne kımyasalsız sonrasında onuda bıraktılar akademık bı karıyerden ımıtlerıni kestıler ozel ders dersana vs takvıyeyle unı yı falan bıtırır insallah dıye umuyoruz😟
Sara hastaları ıcın bıle kullanılıyordu kullandıgı ılaclardan bırı umarım ıyı olursun. Benımde dıkkatım cok kotu hepde boyleydı tedavı olmadım alistım bu hallerıme randevulerımı alarmı kapatıp kacırabılıyor 1000 kere gıttıgım yolu unutabılıyorum, daha neler neler 😬
En İyi Cevaplar