Günlerdir uyuyamıyorum. Faranjit olabilir diye söylendi fakat kullandığım ilaçlarda işe yaramıyor. Aralıksız öksürük yaşıyorum uyku düzenim bozuldu fazlasıyla. Böyle bir fotoğraf midenizi bulandıracak ama bu gibi şeyler yaşayanlar var mı ne olabilir?
Merhaba, şu an aynennn böyle benim boğazımda. Çok merak ettim geçti mi sorun neymiş? 2 aydır böyle benimki de, ilk doktora gittim orta kulak iltihabı demişti üzerinden 2 ay geçmiş hala aynı. Dün gittim bir şeyin yok diyor, bu sağlıkçıların bir bok bildiği yok %90ı böyle...
5
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Geçti 2 yıl geçti kızlar 😂😂😂 sorun ne bilmiyorum ama öksürmekden geberiyordum en son😂😂
Ay valla cevap verdiğine nasıl sevindim anlatamam çok umutsuz yazmıştım :D Peki ne kadar sürede geçti faranjit miymiş? Hayır ben sigara da içmiyorum anlamadım neden oldu :)
Selam, durumunu önceden paylaşmışsın bilmiyorum şu an aktif misin ama. Bende de aynı sorun var bademciklerimde vardı o beyaz mikroplar tonsililer bademciklerimi aldırdım şimdi de yutağım da var ve asla geçmiyor. İyi ihtimalle kokulu rahatsız edici ve ateşsiz geçiriyorum. Kötü ihtimalle ateşli halsiz acayip kokulu geçiriyorum. İnternette lazer tedavisi diye bir şey okudum belki kesin çözüm odur ama. Çok üzgünüm kendime bunu nasıl ne zaman yaptım bilmiyorum asla geçmiyor her şeyi denemedim 20 kilo verdim konuşmayı kestim zararlı her şeyi 2 yıldır bıraktım. Sen ne durumdasın?
Aynı sorun bendede var 1 senedir devam eden bir bela ama tedaviyi buldum sizde geniz akıntısı da var aynı sorun bendede var benimkisi burundan kaynaklanıyor muş deviasyon varmış bu ay içerisinde bir özelde artık bu ameliyatı yaptıracağım artık bas edilemiyor çünkü bogaz ağrısı boğazda takılma hissi geçmiş olsun
selam benimde bogazim ve dilim ayni bu şekilde derdime çare bulamadım. Dilin üstündeki tad tomurcugu normal değip yolluyorlar kafay8 yiyecek gecmiyor oksuruk yok flt bogazim ve dilimde tomurcuklar rahatsiz ediyor
Benimde boğazım böyle. Penisilin kullanmama rağmen geçmedi. Başka KBB yede gittim o da farenjit dedi. Ben kanserden falan korkmuştum. Öyle bir şey değil dedi.
En İyi Cevaplar