Dişlerini fırçalamayan var mı?
Biraz degisik bi soru olsun ne kadar tıtızız yada pasaklıyız gorelım
Biraz degisik bi soru olsun ne kadar tıtızız yada pasaklıyız gorelım
dışarı çıkıyorsam mutlaka fırçalarım :) 3-4 gün evdeysem anca 1 kere fırçalıyorum. ne tembellikten, ne pasaklılıktan. dişlerimi fırçalarken kusacak gibi oluyorum, ögüre ögüre gözlerim fırlıyor yerinden. hiç bi zaman dakikalarca fırçalayamamışımdır. ne zaman denesem acı bir son...
Eh işte
unutmadığım zamanlar dışında genelde sabah kalkar kalkmaz ve akşam yatarken yıkıyorum.. ağır yemeklerden sonra da asit saldırısını önlemek için fırçalarım.. üstelik dış macununun içindeki bir maddeye de alerjim var :D
Düzenli fırçalarım.Faydasını da diş doktoruna gittiğim zaman kontrollerde görüyorum.
Cevap
7Cevap
Burada bilmem de normalde fırçalamayan çok kişi bilirim.
Bunlar genelde dışarı çıkarken, sevgilileriyle buluşunca fırçalıyor.
fırçalamaya dikkat ediyorum ama biz ablamla her akşam film izliyoruz tabi cips yada patlamış mısır olmadan asla :D o zaman erinip fırçalamıyorum ama dikkat ederim normalde :DD
Günde 3 kez fırçalardım doktor 2 defanın yeterli oldugunu söyledi genelde sabahları aklıma gelmez ama akşam yatınca kesin fırçalarım
yaaa olurmu fırçalamamak dicem ama eskiden okulda bi oda arkadaşım vardı ayda 1 anca fırçalardı her fırçaladığında da arayıp anesine söylerdi öğğğğğğ
Sabah akşam fırçalarım bazen geç olduğunda üşendiğim oluyor ama genelde fırçalarım.
genelde sadece akşam yatarken fırçalarım. ama bazen gün içinde fırçaladığım da olur
Arada akşamları unutuyorum ama her gün net fırça değiyor. :/
günde 2 kez,özellikle yatmadan önce mutlaka fırçalarım...hem temiz ve ferah hissediyorum hem de dişçi fobim var :)))
Kendini yıkamasın ama dişlerini fırçalasın insanlar o derece :S :S
fırçalamasam uyuyamam , yemekyiyemem çok rahatsız olurum
Yeni başladım mecbıriyetten
Olmasın ya. 21 yy. dayız.
çantamda bıle dıs fırçam ve macunumla dolasıyorum
Var.Ablam fırçalamıyor.
söyle fırçalasın eksi.
Ben de söylüyorum ama dinlemiyor.Bi' de sigara kullanıyor ıyyy kusunç
diş fırçalamak mı ıyyyyykkkkkk :)))))))))))))))
Sabah aksam firçalarim.
ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:D
Arabamda bile dış fırça vardır
günde 2 kez fırçalıyorum
her ay sonu fırçalarım ;)
şaka yaptım eksilemeyin ya :O
Nasıl yani diş fırçalanır mı ?
neler icat ediyorlar değil mi?
sorma.
Fırçalarım.
haftada 1-2 flan..
Fırçalamam ben utandım
Sabah aksam
olabilir.
soru dişlerini fırçalamayan var mı? ben de vardır olabilir dedim. nerenizden anlıyosunuz?
Olabilir değil olur, oluyor da:)
ablana selamlar <3
Fırçalarım
ıyyyy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar