Gizli Üye(30-35)+1 yılUzun boylu der susarım. Kısa da ne ya bardak kadar🤧 cüce gibi itici duruyor ben şahsen 1,71 boyunda ve 53 kiloyum girdiğim her mağazada "süper fiziğiniz var , manken gibisiniz ahansa yazılın." dediklerini bu kulaklar duydu ve duydukçada içim bir hoş oldu bir özgüven geliyo insana😊😊 demem o ki UZUN BOYLU HATUN CANDIRRR bardak kız patlıcandır🤧🤧🤧
724 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBacaklarımda uzun💪😁
bir bacağım bir minyon kızın boyuna eşdeğer düşünün😆😆😆- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum uzun kız candirrrr 😊😆
Cevap sahibi+1 yılProdigygbi ADAMSIN eyv gardaşım✋🏻✋🏻😁😁
Cevap sahibi+1 yılWiLmA_ Ahha bu ne kenar sözler lan😆😆
Ahahah bana laf yollamış haspam😆😆
🐘💨💨💨💨💨😆😆😆 hayırdır cınımss yarana mı bastım bu ne hunharca bana çemkirmeler mahalle karısı gibi?😆😆
Cevap sahibi+1 yılWiLmA_ Kişi kendinden bilir işi herkesi pis için gibi bilme! ben burda gerçekleri söylüyorum bak üstteki knkimde bana katılmış😁😁😁😁
Kısa boylu manken var mı sorarım sana?😜adriana lima, kate upton, Irina shayk, miranda kerr gibi isimler ve niceleri boyuyla endamıyla güzelliğiyle podyumların tozunu attırıp para kazanıyor ve erkeklerin salyalarının aktığı gözde isimler bunlar😎😎😎
Cevap sahibi+1 yılWiLmA_ Bende ajansa yazılıcam sürekli "mükkemmel fiziğin var" diyolar bana
"ajansa yazıl." diyolar aklıma girdiler💃🏻💃🏻💃🏻😍😍😍💃🏻
Sen o boyunu uzatmaya bak ufaklık basket oyna.. bir bacağım senin o bardak boyuna eşdeğer😆 benim için yok hükmündesin az büyü boy ve beyin olarak, sonrasına gel anca o şekil kapışırız😆 seni göremiyorum bile şu an sgshshhs ezilmeyesin çakıll önümdenhh👊👊🤣🤣🤣🤣- +1 yıl
görüş sahibi fiziğin mükemmel olabilir boyun uzun olabilir ama bu sana başka insanları aşağılama hakkını vermez. bende sana devede de boy var der susarım..
- +1 yıl
tamam işte sen açıkladın benim laflarımı kuzum.. ben seviyemi düşürmek istemiyorum. bu yüzden kısa kesiyorum...
- +1 yıl
wilma ve angelofdeather kimseyi aşağılama hakkınız yok diyosunuz şu an yaptığınız bundan farksız. siz kısa boyunuzla doktor mühendis oldunuz sanki. saçma sapan konuşmayın biz gayet memnunuz boyumuzdan. kısa boylulari kiskandigimkz falan da yok
Cevap sahibi+1 yılWiLmA_ Ağızını topla lan senin varya benim namusuma hakaret eden o ağızını severim, ananı da ikiye katler meze niyetine severim.
Ucuz sensin hayal dünyasında uç 1.85 lik sevgilisi varmış olum erkeklern şeyinin yarısı kadar boyun var gelmiş bana burda adamım ben diyip yorum yapıyo kendini nimetten sayıyo ukala kasarr! Çatlaaahh ohhhhh dönüp bakan bidaha bakıyo bana yolda uzun saçlarımı savurarak geziniyorum ne giysem yakışıyor💃🏻💃🏻💃🏻😆😁😁😁😁😁 kudurrr ohhh!!
Tabi sende hem fiziken hemde beynen övünecek bşy olmadığını için çatlar, imrenerek bakarsın biz gibi uzun boylu hatunlara😁😁😁 ahahha kudurrr sçmığım bile senden güzel lan bardak boylu pakize ikile✊🏻✊🏻pire kadar boyun var gelmiş burda mikemmell fiziğimi eleştiriyosun manken olucam ben kudurrrr😍😍😍💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Cevap sahibi+1 yılPrdigygbi Senin ben ağızını öpeyim canım gardaşım helal sana sen çok yaşa emi! Varol💜💜💜🤗🤗🤗
Cevap sahibi+1 yılAngelofdeathFear aha bir çekemeyen daha ya biri seni sksn! Uç ya gidin burdan işgal etmeyin bardak boyunuzla buraları😆😆✊🏻✊🏻 naş anam Uçç! Kıskanma ahahah🤣🤣
- +1 yıl
@prodigygbi la sen sus avukatimisin sen onun. Kimseyi kiskandiginiz yoksa kuduz kopek gibi saldrmazsiniz kisalara. Burda bitek biz mi asagilayici konustuk. Gizliyi katmiyosun bakiyorumda elestirine. Sizin gibi dote oyle tarak. Ne bekliyodun o sozler ustune.
Cevap sahibi+1 yılWiLmA_ sus lan benşm avukatım noolcak? Seviyorum ben onu✊🏻🤗Farkındaysan altta kısaları eleştiren tonla insan var bitek beni mi gördü gözün lan!! Uzunlarıda eleştirenler var altta siz gibi bardak boylu olup ta çekemeyenler işte onlar kudurun anam kudurun ohhh!!😁😁😆😆
- +1 yıl
Yeminle ayni seyi senin icin icin dusunuyorum. Beni akilli zeki diye overler seni aklinla ovdulermi hhaa. Kudurr ucuz malin alicisi cokturr. Yuksek lisansimi yapcam yakinda. kilolarca kitap okuyorum ben adliyelerde calscam benim ovunme bu seninki ucuz bedenin mi hakkaten cok ucuzsun. Bu kaybol cevapte vericem. Seviyene inmicem. Havla havla dur sen😃😂
- +1 yıl
wilma kimin neyi ile ovundugunu gördük. o çok ovulen aklının da burda bizimle laf çabası içinde olduğunu da gördük insan edebiyle ovunmeli başta. sen bize bunu kanitlayamadin. yok zekiymisim de guzelmisim de... gec bunları. şu an yaptığınız hareketlerle ne denli zeki olduğunuzu gördük. yeter artık susun konuşma çok uzadı bildirim gelip duruyor
- +1 yıl
171 e uzun diyeni ilk defa görüyorum eski kız arkadaşım 183 sende ancak onun popona gelirdin ya sünepesi 😀 Bu nasıl egodur birde ego yaptığı şey bir şeyr benzezs hayattaki tek başarısı diğer kızlardan 3:4 cm daha uzun olması
- +1 yıl
kısalara laf etmem ama uzun boylu kadınlar candırrrr :)
En İyi Cevaplar
Boyum 158, kesinlikle kendim gibi uzun kızlar görmeye bayılıyorum, 140'lar ağlasın.
38 Yorumla- +1 yıl
sen uzunsan ben deveyim da**ak mı geçiyon
Merhaba uzaylı öncelikle şunu belirtmek isterim ilk önce bir bayanın gözlerine bakarım daha sonra yüreği önemli benim için en son boyuna bakarım herşey iyi güzel ama yanımada yakışacak ama bunu yanlış anlamayın uzununda kısanında kendilerine göre bambaşka güzellikleri vardır... 👍👍
20 Yorumla
+1 yıl180 altı kız değil patatestir
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
uzun boylu kadinlar cidden cok iyiler. Hem sempatikler hemde mutevaziler. Ayrica sadıklar.
Sahi nerde olm onlar?100 Yorumla
+1 yılUzun boylu,
Çünkü görselde önemli benim için,
Şimdi burda önemli olan iç güzelliği diyenler olacak,. Tamam oda önemli lakin, kimse kendini kandırmasın en az içi kadar dış güzelliğede önem veriyoz..60 Yorumla
+1 yıl1.79 um ve sporcu olduğumdan gayet iyiyim uzun der susarım 😎
59 Yorumla- +1 yıl
Kesin öyledir
- +1 yıl
@Cehennemedogru kesin öyledir derken anlamadım...
- +1 yıl
- +1 yıl
Anlamana gerek yok knk
- +1 yıl
@Cehennemedogru
- +1 yıl
@Cehennemedogru o zaman yorumunu bana değil başkasına yap!!!
- +1 yıl
@myadress?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.65 - 1.70 kız hangisine giriyorsa o. Yanımda kardeşim gibi durmasın, ama at gibi de olmasın bu sebepten.
47 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@WiLmA_ Tipsiz demene karşılık yavsamamı bekliyorsan çok beklersin. Haydi yallah.
Cevap sahibi+1 yıl@WiLmA_ ergenliğini at, sonra konuşuruz devamını. Beynin donunda atmasın. Kimse kimseye durduk yere "tipsiz" yazmaz, damlamaz. Taktiğin kötü. Dikkat et kendine ergen kardesim. Engeli yedin.
- +1 yıl
Hahaha yolda görsen tipine sümük atmayacağin kisilerdeki egoya gel allahim sana geliyorum 😂 artist. Kiz sana mi kalei yavsıcak😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Anamağlıyo neden ağladığı belli oldu. Bir yırtık kilot gazisi daha.
Yavrum benim paylaştığım görüşte herhangi bir kötü durum, söz yok. At gibi kız istiyorum yazmıyor orada. Ama görüyorum ki boyu 1.65'in altında olan kızlarda hemen bir çekememezlik oluşmuş. Bir insan bir insana durduk yere laf atma gereği duyuyorsa ki senin de yaptığın gibi, ya beyinde problem vardır ya sohbet kurma ümidi vardır. Bana insan psikolojisini anlattırma burada iki saat.
Bin tane olsa birini sana vermem bilir misin? Tipime sümük atmazsın he :) Sende böyle avut kendini ufaklık :)
Bir engel de sana.- +1 yıl
Tipsize bak be wilma uğralma şununla
+1 yılKız dediğin minnak olur ya o ne öyle 170 üstü falan dev gibi mübarek kız mısın belli değil kısa kız her koşulda uzuna bin basar😉(ama 170 lik acayip güzel hatunlar da var tabi )
21 Yorumla- +1 yıl
Aman eksileyin kıskanç devler sizi
Bir kere de uzun olsun diyorum. Nedeni bir defa da uzun kız olsun ne olacak.
30 Yorumlauzun boylu çünkü sevgilim uzun boylu ve kısa boylu kızları itici buluyorum
70 Yorumla
+1 yılkısa boyluyu tercih ederim, bizim sülalede kadınlar hep kısadır zaten. Gelenek devam etsin bari, hoş o kız beni tercih etmez ya.
40 Yorumla
+1 yıltabiki guzel yurdumun pampiş miinak kızları dururken uzun boylu kız demek olmaz
50 YorumlaKısa boylu, göbüşleri olan kız desin herkes, hemen!
51 Yorumla- +1 yıl
kısa boylu minnoş kızlar daha pampiş oluyor :D ve dişi
+1 yılKisa boylu kizlar daha tatli oluyor bence
Yine de uzun boylu kizlar diyen erkeklere simdiden teşekkür30 Yorumla
+1 yılKısa boylu kız. Ilk ciddi anlamda bişeyler hissettiğim kız arkadaşım kısa ve esmerdi ondan kaynaklı galiba minyonlar daha çekici geliyorlar.
20 Yorumlauzun kısa lık önemlideğildir sevgisine sahiyip çıkan sevgisine inanan
30 Yorumlaorta boy çünkü uzun boyluyum onun için kısa pek yakışmaz
20 Yorumla
+1 yıl1.68 1.70 uygun uzun boylu kizlar cekici gelmiyor bana
23 Yorumla- +1 yıl
o uzuna giriyor aslında uzun boydan kastı da o 168-175 arası falan kısa dediklerisye 150 155 falan işte sen uzun seviyorsun
- +1 yıl
1.55 ne yere bakarakmi yurucez kizla elimi tutmaya yetismez boyu ya
- +1 yıl
aynen katılıyorum sana. bence en ideal boy dediğim aralıkta kısa değil. Aşırı uzun da değil
+1 yılYa beni sevsinde boyu posu önemli değil benden kalıplıysa laf atılınca gider döver milleti ne güzel
00 YorumlaMinyonum minyonlar olarak çok tatliyiz bence 🤗🤗 uzun boylu kizlar erkek gibi oluyor shsjshshk
21 Yorumla170 olsun en ideali. d
60 Yorumla
+1 yılminyon severim ama bazen 1.65-73 arası ilgimi ceken olur
10 Yorumlakisa kız der susarim lan 1.70 kız mı olur ne o öyle erkekten dönme kız dedin sempatik olur minoş olur
48 Yorumla- +1 yıl
Allah Allah
- +1 yıl
170 boyundayim su an uzdun beni 😢😢
- +1 yıl
kırıcı konuştuğundan dolayı dedim
- +1 yıl
bende 1.70 im
Kısa boylu hoşuma gidiyor 😊 tatlı sevimli oluyolar ele avuca her şekle geliyolar 😊
40 Yorumlaorta boylu tercih ederim kızın erkekten uzun olmaması daha iyi
10 Yorumlauzun kısa fark etmez aşk olsun yeterki
40 Yorumla
+1 yıl1.65 üzeri olsun 1.85 e kadar kabul😊
94 Yorumla- +1 yıl
Eksi
- +1 yıl
@WiLmA_ uzun hatun candır üzgünüm😎
- +1 yıl
@ElifOlanChen 4 doğru 4 yanlışı götürür😎
+1 yılBen 1.80 im ama genelde begenmiyor kizlar
20 YorumlaAta mı binmek istersiniz eşeğe mi?
33 Yorumla
+1 yılUzun boylu
80 YorumlaMinyon tatlı şirin kız
50 YorumlaSağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Uzun boyluyu.
70 Yorumla
+1 yılKısa boylu her türlü 😍😍
30 Yorumlabenden uzun olmasında 😊😊😊
20 Yorumla
+1 yıldevede de boy var.. kısa olsun mümkünse..
30 Yorumla
+1 yılHacı götü yere yakın olandan korkucaksın 😂😂
50 Yorumla
+1 yılsokakta uzun evde kısa
10 YorumlaKısa tabi zıplayarak mı öpelim ya
40 Yorumla
+1 yılÖncelik kısadır her zaman
40 Yorumla
+1 yılbüyük göğüslü :-) :-)
00 Yorumla
+1 yıluzun
40 Yorumlauzun boy en guzeli
60 Yorumla- Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıluzun boylu
60 Yorumla Normal boylu kiz.
10 YorumlaKisaa dicem cunku bende kisayim🙄
30 Yorumla
+1 yılorta boylu ikisini de alır
00 Yorumla
+1 yılkısa boylu gobuslu :)
40 YorumlaYorumlari takip ediyorum kısa kiz :)
30 Yorumla
+1 yılupuuzun
30 Yorumla
+1 yıluzun olmasın çabuk yoruluyor :p
00 YorumlaOrta boylu
10 Yorumla
+1 yılHaşin dinamik sert yakışıklı iri diri olacak
00 Yorumla
+1 yılFark etmez
40 Yorumla
+1 yılOrta boylu
10 Yorumla