Küçükken sıcak su dökülmüştü koluma Bu zamana kadar yapışan et parçasının içinde damar olduğu için yaptırmamıştım. Şimdi ameliyat oldum ama üstünden uzum zaman geçmesine rağmen hala ağrısı devam ediyor. Ne yapmam gerekiyor. Bilgisi olan var mı acaba.
Ameliyat oldum üstünden baya zaman geçti ama Hala ağrısı geçmedi ameliyat olan var mı acaba. Yardımcı olursanız sevinirim?
Pansuman yapabilir ya da yaptirabilirsin hem biraz acinda hafifler. Sabun vs. Degdirme kurutup daha cok gerilmeye neden olabilir. O bolgeyi lutfen koru herhangi bir enfeksiyon kapmasin cunku dikislerin biraz acik.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Pansumanı hergün yaptırıyorum bugün doktor gerek yok artık dedi sabun zaten değdirmiyorum
gecmis olsun ben o kadar iyi bilmiyorum kimse bisi soylemedi küçüktüm ufak bisey sanmıştım herneyse umarim artik daha dikkatli olursun 70dikis az değil yani
yok var hala ya bir dusun sanada sacma gelicek bir krem veriyo bunu sabah aksam sur izler gecicek diyo o kolundaki iz gecermi valla ben inanmadim kremde pis kokuyodu kullanmadim izimlede mutluyum 😂
Zaten gittim 3 doktor değiştirdim hepside sorun yok dedi bilemiyorum dikişleri açtıracağım zamam değişiklik olmazsa ağrıda o zaman ne yaparım bilmiyorum
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Ameliyat oldum üstünden baya zaman geçti ama Hala ağrısı geçmedi ameliyat olan var mı acaba. Yardımcı olursanız sevinirim?
En İyi Cevaplar