Bugün lenslerimle denize girdim ve hiçbişey olmadı.
Siz girmiş miydiniz ve bir sorunla karşılaştınız mı?
Siz girmiş miydiniz ve bir sorunla karşılaştınız mı?
denize değilde havuza girdim.. ben çok hassas biliyordum ama yeni lenslerle duşa, havuza, denize girilebiliyor.. ancak yinede çıktıktan sonra lensleri temizlemek faydalı.. ayrıca tek kullanımlık lensler var 1 günlük.. denize giderken falan bunlardan kullanırsan daha iyi.. kullanıyorsun sonra atıyorsun akşam.. normal lensinle devam..
lenslerin kaliteliyse hiçbişey olmaz.Doktorlar ısrarla girmeyin der ama ben hep giriyorum..kaliteliden kastım haftalık aylık gözde durabilme süreleri..Ama se yinede dikkat et
lens suya düşebilir normalde de lensle çok kalma lens ile yıkanma suda göz yiyen bir bakteri var bulaşırsa körlüğe kadar yolu var dikkatli ol steril ol hem 5 senedir lens kullanıyorum hem erkek arkadaşım göz doktoru aman dikkat bir de gözünü ovuşturma çok
10 yıldır lens kullanıyorum ve yerimi bulabilem için lenslerle girmek zorundayım :))) Bir şey olmasından endişe ediyorsan deniz gözlüğü kullanabilirsin
Cevap
6Cevap
lens yabanci bir madde sonucta,denizdede havuzdada bilmedigimiz görmedigimiz bir sürü bakteri var...Bunu bir göz doktoru arkadasima sormustum daha önce,ve tavsiye etmedigini söylemisti...
Göz cok hassas sonucta...dikkatli olmak lazim...
bişe olmaz bende giriyodum sadece mikrop kapablr lensler suyu cekiyomş oyüzden denizden cıkınca solüsyonla temizle gözlerni yzünü yıka bdha tak bse olmz
denize lensle girmendeki amaç neydi peki :D yani losyonunda bol bol yıka bir şey olmaz diye tahmin ediyorum
Cesarete bak bee :D Devam şimdi sağlamsan bende girecem :D
Bu cumartesi bende tekrardan numaralı lens alıcam hayırlısı :)=
Tuzlu su zarar verebilirdi gözlerine. Lens kullanmak istiyosan dikkat etmelisin. Gezi olaylarında çok mağdur insan oldu. Biber gazı eritti lenslerini.
ablacım bence bu konuyu uzmantv ye bak istersen orda sana yardımcı olabilriler
hayır olmadı 3 aylık benım lensım numaralı hıc cıkarmadan uyuyabılıyorum yuzebılırıyorum
ben girmiştim suyun altında gözlerini açmadığın sürece sorun olmuyo benim bildiğim
O lensleri iyice temizlemeden takma bence. :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar