Saçıma maşa yapıyordum birden maşa bacağıma düştü derim aniden sıyrıldı şu an kıpkırmızı ve kanlı gibi duruyor çok korkunç yani :D 1 numaralı yanık kremi tavsiyeniz nedir arkadaşlar beni kurtarın?
silverdin diye bir efsane var bilgin olsun. yara toparlanana kadar sadece bunu kullan 3-4 gün sonra (bu süre yaraya göre değişir) epitelizasyon yapan bir kremle (bepanthol, medacassol vs.) devamet. Geçmiş olsun...
Ok simdi acisini azaltmak icin evde patates vardir onu rendele ya da yuvarlak kes yaranin ustune koy bu gecelik acisini alir eyer acimiyosa gecmesi cok basit
Tamam ozaman az bisey islat ustune cok az tuz at agrir 15 dk sonra acidan eser kalmaz tuzlu yeri bezle sar aabah kaltiginda kizariklik ve su yok izde kesinlikle olmuyacak ben buna eminim benide bilgilendir ama sabah sozmu
bir yerden duymammi Lazim eyer ise yaramassa ne istersen yaparim namus sozu serefim ustune yemin ederim ise yaramassa ne istersen yapcam eyer ise yararsa o zaman
Nerisona C Krem iltihap giderici bir madde olan bir kortikosteroidle mikroplara karşı etkili bir maddenin kombine edildiği ve deri üzerinde haricen kullanılan bir kremdir. ( bence yanik kremi al iz kalmasın az çok giderir diye tahmin ediyorum :) )
En İyi Cevaplar