Ben 75 kiloydum ve sürekli diyet yapıyorum spor yapıyorum (koşu bandıyla 45dk) 1kilo veya gram olarak gidiyordu artık sıkılmaya başladım ve bir tanıdık bu bitkisel ürünü önerdi ve kendiside bu ürünle zayıfladı şu an 23. günüm 69 kiloya düştüm içinde sadece bitki var ve tadıda güzel acaba ks de bu ürünü kullanan var mı? İyi kilo gitmiş mi? (Hedef 55)
Bu çayı benim eşimde kullandı bir dönem ama kesinlikle öneriyorum satanlar sağlık bakanlığı onayli diyerek satıyorlar ama İstanbula dükkan tezgahta duran ürünle kargolanan ürünler farklı sağlık bakanlığı onaylı olanda içinde şeker gibi gözle görülür bir madde yok kırmızı şeker gibi görünen madde yok sağlık bakanlığı onaylı bildiğiniz kına gibi görünüyor kesinlikle kullanmayın içmeye başladığınızda evet ise yarıyor gibi görünüyor ama bunla alakası yok uyku düzeni bozuluyor kadınsal hastalıkda düzensizlik çocuklarına ilgisizlik sağlıklı dusuneneme VS vs gibi bir çok yan etkisi var zaten satan kişi aç karnına iç diyor 20 30 dk sonra kahvaltı vap diyor zaten her yemekten önce 2 şu bardağı su icseniz bir zaman sonra tokluk hissi veriyor adama sporla yap dahada. Zayıflarsin diyor zaten spor yapan kişi zayıflar düzenli yeme ile yani bu sadece umut tacirliği başka birsey değil emin olun
En İyi Cevaplar