Sağlık Sol gözüm cumadan beri kırmızı diğerinde hiç birşey Yok? Merakliicocukk Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bilgisayar telefonla çok vakit geçiriyorum sabahtan akşama kadar oynadım bugün ara vererek her saat 1 dk falan ara verdim ama yaramadı sabah yokken yine geldi kan Sol gözüm cumadan beri kırmızı diğerinde hiç birşey Yok? Cevapla Bilgisayar Soruları Telefon Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kry3417 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl gozunu dınlendır gozun bozulur pc 2 3 gun ara ver goz muayenesı ol damla verır 0 0 Yorumla
slnnz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 65% +1 yıl Her saat 1 dk ara mı 😮 1 1 Yorumla Merakliicocukk +1 yıl Çokmu 😅 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 853 cevap paylaştı. Gözünü dinlendirmen lazım. 1 0 Yorumla
MİNİĞİNNNNNNNNNNN Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl korktummmm 0 2 Yorumla Merakliicocukk +1 yıl Senin korkman için değil soru sormak için attım Yorumla MİNİĞİNNNNNNNNNNN +1 yıl hadi ya😏 Yorumla
En İyi Cevaplar