Son dönemlerde çok popüler olan chia tohumu zayıflatıyormuş, chia tohumu kullanıcı yorumlarını okudum da. Chia tohumu ile zayıflayanlar, kullanıp da faydasını görenler var mı? Chia tohumu zayıflama yorumlarına güvenebilir miyim?chia tohumu
Chia tohumu ile zayıflayanlar, chia tohumu kullanıp faydasını görenler var mı?
Chia tohumu ıslanınca şişiyor, midede büyüyünce bir tatlı kaşığı chia tohumu bir kaseye dönüşüyor ve tokluk hissi yaratıyor. Chia tohumu ile zayıflayanların durumunun da bununla alakası olduğunu düşünüyorum. Chia tohumu zayıflama yorumlarına baktığın zaman kısa sürede etki gördüklerini anlamak mümkün olsa da yanında diyet yapılması gerektiği de anlaşılıyor.
Chia tohumu kullanmak istiyorum ama ne zaman markete gitsem kalmamış oluyor. Millet bu kadar aldığına göre keramet var. Chia tohumu ile zayıflayanlar buldu mu bırakmıyor, demek ki işe yarıyor.
Ben chia tohumu ile zayıfladım; 120 kiloydum, günde 20 saat yatarak yemek yiyerek 35 kilo verdim, hiçbir spor yapmadan. Chia tohumunu deneyin, sonucunu görün. Teşekkürler chia.
sadece chia yiyerek kilo veremezsiniz. Normal diyet ve sporunuzun yanında takviye besin gibi düşünün. Içindeki yüksek miktarda protein, çinko dengeli beslenmenize yardımcı olur. Bu yoğun içine sıvıyı hapseder ve şişer. Bu yuzden tokluk hissi verir. koca bir tabak salata yerine bir kase yoğurt içinde Chia yerseniz aynı şey olur. midenizi küçültmenize yardımcı olur. herşeyin tabi ki fazlası zarar. Ha sen denedin mi derseniz. Denedim ama tadından bir türlü hoşlanmadım.
Birşeylerin tohumunu çekirdeğini yiyerek zayıflayacağını sanan var mı diyeydin daha iyiydi tohum varmış hemen kemirelim sporada gerek yok zayıflarız mantığı adamlar kilo verecek ama kilo vermek isterken bile birşeyler yiyerek kilo vermeye çabalıyor hll spr dvm
İnsanlar kolay yoldan kilo vermek istiyorlar ama yine diyet spor eklenmedikce bu şeyler gereksiz. Etkisi olduğunu düşünmüyorum sadece birileri reklamını iyi yapıyor.
Canım chia hiçbir işe yaramıyo annemle denemiştik sana tavsiyem şu her sabah 1 bardak maydanoz suyu iç ben hala bu yöntemle devam ediyorumYapılışı: kafana göre maydonoz blenderin içine at 1 bardak sıcak suyu at çalıştır suyu çıkıcak sonra bardağa süz iç ve sabah kalktığında ilk işin 2 bardak su iç
evet ama kendi basına değil ben diyetisyenim kontrolu altında kullanıyorum ve aşama aşama ilerleniyor diyet yapmadıkça kendi basına olmaz ve 1 hafta kullandırıp başka ürünlere geçiyor
dengeli ve kararında yapılan herşeyin yararlı olduğunu düşünüyorum. nasıl ki fazlası zararsa bunun da sporunda öyle. kararındaysa bence hiç birşey zararlı değil
En İyi Cevaplar