aşı ile koruyuculuık kazanılan bir hastalık , ne olursa olsun evlenirim mi dersiniz yoksa ben işimi riske atamam canım kıymetli der ilişkiyi sonlandırır mısınız ?
Evlenirim
Asla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer annem hepatit B hastasi.hepatit b hastalari tasiyidir.baskasina bulasmaz.bende hepatit a gecirmistim uzuntuden. iyilestim.problem.yok. eger ki sevdigim hepatat B olsaydi evlenirdim.insanlar sacmalamis sadece.cinsel iliskiyle bulasmaz bir insan pisikojik olarak.cok sikintili donemdeysede hepatit olabilir.annem.cok sikintili donem.gecirmis ailevi olarak zorla evlendirilmis ve o hafta hepatit oldugunu ogrenmis.
sanmıyorum cunku evlılık cıddı bı durum bızden olcak cocukların ne gunahı var da bu hastalık onlarda da olsun yanı doktora sorardım cocuklarn konusunda sıkıntı yoksa evlenırdım sonucta sevmısım ınsan sevdıgı ınsanı zor buluyor sevmedgın ınsan cok :) atın olumu arpadan olsun mısalı dıyebılırız ..hersey sevgı değil yanı bırazda ılersını dusunup bencıl olmamak lazım
Evlenilir. Önceden birbirlerinden haberlerinin olması yeterli. Aşı olunur. Hem evlenmeden önce kan tahlilleri değerlerine bakılıyor. Doktor sakınca görmedikçe sorun yok. Görse bile tedavi başlatılır.
sende mi var ? böyle bir sorum davem ederdim kızla sadece ilişki için olmuyorum sonuçta seviyorum ki onunlayım ve gerkli önlemleri alarakta ilişki yaşanılabilir
benim kuzenime bulaşmıştı erkek hemşire gerekli önlemleri almıyorsunuz sizler hele ki yeni olan öğrenci stjerler bende devlet hastanesinde çalışıyorum
hep öylesiniz ki anlmaıyorum size neyse
kal sağlıcakla
Cevap
49Cevap
Evlemeyi kafayı koyduysam zaten evlenerim bir kere evlilik geçiyorsa benim gibi birinin aklından o düsünceyi soktuysa zihnimin derinliklerine isterse aynı ortamda 5dk bulundugumda bile bulascak ölümcül bir hastalık olsun fark etmez
Evlenirim. Ama çocuk yapmam. Çocuk, hastalığın taşıyıcısı olacak, durduk yerde.
Böyle bir durumda, eğer çocuk isteniyorsa, evlat edinilebilir. :)
Evlenecegim kisi olduguna göre onu canimdan cok seviyorum demektir,sonuna kadar yaninda olurum birakmam ellerini tabiikide...
zorlu bir hastalık acil şifakar versin ama ben hayıor derdim
seviyorsam isderse sakat olsun gine evlenirim sevmek önemlı
gerçekten seviyor ve değer veriyorsam onun şifa bulması için elimden geleni yapardım.sorun etmezdim.
Evlenirim neden evlenmeyeyim ki bu sevmeme engel değil
bilmiyorum evlenmem gibi geliyor ama aşıksam olabilir yaşamadan bilemem
Eğer zorla evlendirilmiyorsam yani aşık olduğum kişiyle evleniyorsam tabii ki de evlenirim.İsterse 1 ay sonra ölecek olsun, seviyorsan ölümüne seveceksin :)
evlenirim cinsel ilişkiye girmem mesela aşı da olurum
oha :) Prezervatifler 400 seneden beri kullanılmaktadır. 19. yüzyıldan beri dünyanın en yaygın kontrasepsiyon metodlarından biri olmuştur. Çağdaş zamanlarda yaygın kabul görmesine rağmen prezervatifler, esasen cinsel eğitim sınıflarında oynamayı gerektikleri rol ile ilgili ihtilaf oluşturmuşlardır ve dünyada yaklaşık 46 milyon çiftin[kaynak belirtilmeli] düzenli olarak kondom kullandığı tahmin edilmektedir ve bu çiftlerin büyük bir kısmı gelişmiş ülkelerde yaşamaktadır
sevıyrosm needn bırakayım kı o sekıdle. her daım beraberlık sozu vermısız. hastalgıında da elbette elınden tutmak zorundayım.
evlenmem tabikide onu sevdiysem bir başkasınıda sevebilirim sonuçta kız kıtlı yok dünyada :D
benim babam dogustan o hastalıgı tasıyor sahsen evlenmem ama ılerde ne olacagı bellı olmaz daha kotulerı cıkablr karsıma
Şurada seviyosam ölüme giderim diyelerin pek çoğu gerçekte böyle durumla yüzleşse ayakları götlerine vura vura kaçmazlarsa ben de bişey bilmiyorum.
Evet tabii ki, ayrıca;
Mükemmel bir insanmış gerçekten.
etkıleyıcı hayran kaldım
Aaah aaah, keşke hala aramızda olsaydı Carlin.
durup dururken hepatit b bulaşmaz. kan yoluyla bulaşır. yüzde 95 te cinsel ilişkiyle bulaşır. milyonlarca penis yemiş karıyla niye evleneyim ki ?!?.
sevgılım hepatıt b..hıc sorun yok..tasıdıgı hastalık ne olursa olsun yınede beraber olur evlenırım...
Doğacak çocuğum da o riski taşıyacak belki oda hepapit b hastası olacak neden ömür boyu çeksin bu bu hastalığı
hepatit a'dan z'ye kadar bütün hastalıklara kapım açık farketmez dişi olsun yeter
Ben Hepatit B geçirdim...
Senin hesabına göre, benim soyum kesik... :)
aşı oluyosun ve evleniyosun eşinden sana bulaşmıyo olay bukadar basit
Evlenirim, kolay kolay aşık olabilen biri değilim bulmuşsam engel yoktur ..
Sorun sevip evlenmek değil. evlendikten sonra çocuk sahibi olduğunda başlar sorunlar. ve çocuğun sağlığı sevginizden daha önemli.
Evlenirim en azından doğru bişey için ölmüş olursun
hepatit buluşacı bir hastalık oldugu kadar bulasması %100 engellenebilen bir hastalıktır. hiçbir sıkıntı olmaz aşımı olurum evlenirim
hepatit b nin çeşitleri var ve her insanda bunun bir çeşidi var
seviyosam evlenirim.. hepatit değil uğrunda ölüm olsa evlenirim
gerçekten sevdiğim kızsa evlenirim o hastalığı dinlemez aşk
Dediğin gibi eşe aşı vuruluyor. Sıkıntı ortadan kalkıyor. Evlenirim, sorun olmazdı.
Canım harbi tatlıdır asla o mikrosaniye terkederim
Çok rahat bir şekilde bırakamam.Üzülmesini istemem.Yanında olurdum heralde.
insan mantıklı davranmalı ama bazen de aşka karşı koyamazsın.
Tabiki evlenirim bu zamanda yanında olmıyacaksam ne anlamı varki sonuna kadar onla savaşırdımda :)
Dock is talking :)
asi yapildigi surece gripten daha tehlikesiz bir hastaliktir .
böyle saçma sorular nerden buluyorsunuz merak içindeyim
seviyorsan evet Boşuna canım demiyoruz yani ki hiç sevgilim olmadı :P
Seviyorsam canımın ne önemi var. birlikte yaşar birlikte ölürz :)
Değişir aslında nasıl kaptığı önemli D:D:
Çalışmadığım yerden çıktı cevap veremiycem .
gerçekten ciddi düşünüyrsam hiç önemi yok
Aşıksam ondan gelen başım gözüm üstüne.
evlenirim tabi. öleceksek birlikte ölelim
evlenmem acık acık söylüyorum hele ki hepatit se
evlenmem tabe lan canım değerlidir benim mk bir skişmek için evlenilirmi
öyle olan kişi saklar bence hiç öğrenemeyiz ...
herkes test yaptırmıyor ki
seviyorsam hiç bişey vazgeçiremez
Seviyorsam ölüme giderim onunla
Hepatit C de olsa evlenrirm ölüme bile giderim...
seviyorsam sonumu düşünmem
Tedavisi varsa tamamdır
Büyük konuşmak istemiyorum.. Bilmiyorum..
Bende aynı dertten muzdaribim.
Sağlık olsun derler demek ki sağlık önemli :)))
çok sevmek lazım
ölümne öyle
canın ne kıymetı varkı evlen gıtsın
Seviyorsam herşey farklı olur
Merterden selamlar :) güngörene bekleriz ;)
ekle beni merterde oturuyorsun değil mi ;)
Evlenmem her halde tiksinirim yani.
Ne bileyim korkarım işte.
aşk engel tanımaz ;)
Evlenirim neden evlenmeyim ki... ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar