Merhaba. Özel hastanede yapılan tam kapsamlı check up fiyatlarını biliyor musunuz? Check up fiyatları hakkında bilgi ve deneyiminiz varsa bana da söyler misiniz?check up fiyatları
Özel bir hastanede şu an tam kapsamlı check up fiyatları nedir?
Özel hastanelerde yapılan check-up tam kapsamlı da olsa öyle tek çeşitmiş gibi düşünmemek gerekiyor. Check-up hizmetleri; - kadınlara özel check-up - erkeklere özel check-up - çocuklara özel check-up şeklinde ayrılmanın yanı sıra - kanser, şeker, mevsimsel durumlar şeklindeki kapsam alanlarını içermektedir. Buradan da anlayacağınız üzere, her check-up hizmetine göre ayrı muayene, görüntüleme ve fiyatlandırma seçenekleri mevcuttur.
Peki check-up fiyatları ne kadardır?
Check-up fiyatları ortalama olarak 1000 lira üstü şeklinde düşünebiliriz kısaca. Çünkü her özel hastanenin fiyatlandırma politikası farklıdır. Mesela: A hastanesinde 1200 liraya yaptırdığınız check-up B hastanesinde 1350 olabilir.
Şöyle de bir durum var; özel sağlık sigortaları check-up paketlerine özel fiyatlandırmalar yapar ve o sigortayla anlaşmalı hastanelerde daha uygun fiyatlara check-up hizmeti alınabilir. Fakat bunu öğrenmek için de önce özel sağlık sigortaları ile, daha sonra da özel hastanelerin check-up fiyatlandırmalarını birebir görüşebilirsiniz.
İstanbul'da bilmiyorum malesef.. Yani check-up denilen olayda yapılan tetkiklere göre fiyat gittikçe artıyor. Eğer ayrıntılı bir şekilde olacaksa gayet iyi bir ücret hastane kalitesini bilemiyorum ama. En kötü başka doktora gosterirsin sonuçlarını.
check up çok lükse kaçar. baktırmak istediğin tahlil kadar ücreti değişir. sonuçta özel hastaneler birer ticari kurum. kaç kuruş verirsen o kadar köfte alırsın. maddi olarak rahatsan istediğin yerde isteğidin kadar tahlil baktırırısın. değilsen bence hiç bulaşma. bir rahatsızlığın varsa o rahatsızlığın için başvur. o şikayetine yönelik ileri tetkik yapılması daha uygun. bunlar benim fikrim sadece.
Sormadım açıkçası tam kapsamlı dedi sitesine girdim uzun uzun tahliller vardı 1500 den 350 nasıl düştü neden dedim indirim dedi en önemli olan tahlil hangisi?
Kardiyolojik muayene; Uzm Dr. Hüseyin Deniz Kılıç tarafından yapılacaktır.
EKG:Kalbin elektriksel iletisini değerlendirir. Eko: Kalp ultrasonu. Kalp yetersizliği, kalp krizi, kapak problemlerini, kalbin yapısal özelliklerini, doğumsal problemlerini inceler. AKŞ (Glukoz): Açlık kan şekeri Kreatinin: Böbrek fonksiyon testi LDL Kolesterol: Kötü huylu kan kolesterolü Trigliserid: Kötü huylu kan kolesterolü Hemogram: 18 parametrelik tam kan sayımı
45 Yaş Altı Kadın Check-Up Paket Adı :45 Yaş Altı Kadın Check-Up
MUAYENELER: DAHİLİYE GÖZ DERMATOLOJİ KADIN DOĞUM RADYOLOJİ AKCİĞER GRAFİSİ TÜM BATIN USG EKG LABORATUAR HEMOGRAM GLUKOZ KOLESTROL TRİGLİSERİT HDL AST ALT HbsAg KREATİNİN SEDİMANTASYON TİT GAİTADA GİZLİ KAN
:) tamam anladım tesekkur ederim cevap için bulmusum bir doktor sabaha kadar soru sorarım simdj bence kaç kurtul burdan 🙈 Bu arada son soru sorayım kısin banyoda kayıp düştüm beyin Mr cektirdim iyi çıktı beyinde kanama yokmuş bir sorun da çıkmadı ama düzenli olarak aşırı baş ağrılarım oluyor kafamda heryere yaygın olarak iş yerinde aşırı strese ve pc ye çok baktığım zamanlardada bu durum için tekrar Mr cektirmem gerekir mi yani baş ağrısı için ne yapmam lazım?
travmaya bağlı olduysa erken dönemde mr değilde bt daha değerli. muhtemelen o dönem bt çekmişsindir. 6 aydan uzun sürüyorsa şikayetin tekrar baktırman iyi olur. baş ağrın düşmenle ilgili olabilir. ayrıca neden düştüğün de önemli. ayağın kayıp düştüysen neyse, ama bilincin kapanıp düştüysen, çarpıntın olup düştüysen gibi sebepler varsa düşmenin de sebebinin araştırılması gerekir
Ayağım kayıp düştüm banyo dolap kenarına kafam geldi kulağım da hafif kesilme olmuştu sağ kulağım yer seramik direk kafam seramige geldi 2 gün aşırı ağrılarım oldu o zaman Mr cektirdim acilde bir sorun çıkmadı araştırma hastanesine gitmiştim ama genel olarak aşırı baş ağrıları oluyor yaygın olarak bir noktada değil
anladım testlerini yenilemekte faydda var. ama bunun için özele gitmene gerek yok. eğitim araştırma hastanesine de gidebilirsin. sana yakın bakırköy var, norolojisi iyidir. aynı şekilde samatya, haseki de olabilir. randevu bulabilirsen çapa ve cerrahpaşa önceliğin olsun
Bir çok paket var fakat kısaca özetleyeyim diycem mümkün değil.
HEMOGRAM KANSIZLIK KAN HASTALIKLARI KAN HUCRELERINIZIN INCELENMESI SAGLANACAK
HEPATIT B SARILIK TESTI KANDAKI INTIHAP VE ENFEKSIYON ORANI TESPITI ICIN CRP VE SEDIMANTASYON TESTINIZ YAPILACAK
ACLIK KAN SEKERI VE HBA1C DIYABET HASTALIĞINIZ var mı TANISI SAGLANACAK
KARACIGERLE ALAKALI ENZIM TESTLERINIZ YAPILACAK
TROIT HASTALIKLARINIZIN TANISI Sağlanacak
BOBREK FONKSIYON TESTLERINIZ Yapılacak IYI VE KOTU HUYLU KOLASTROL OLCUMUNUZ YAPILIP TOTAL KOLESTROL TRIGLISEIT ILE VUCUTTAKI YAG ORANI OLCUMUNUZ Sağlanacak BOBREK IDRAR YOLLARI VE IDRAR TORBASI HASTALIKLARINIZIN TANISI ICIN TAM IDRAR TETKIKLERINIZ SAGLANACAK. Yapılacak MIDE BAGIRSAK KANAMALARININ TESPITINDE KOLON KANSERININ ON TANISIYLA ILGILI GAITA TESTI
CEA KANSER TARAMASIYLA VUCUDUNUZDA YUZEYSEL OLARAK KANSER TUMOR HUCRESI var mı KONTROL EDILECEK
TOTAL PSA PROSTAT KANSER TARAMANIZ Sağlanacak SIGARA KULLANIYOMUSUNUZ
TEK YONLU AKCIGER GRAFIGINIZ CEKILECEK
SOLUNUM FONKSİYON TESTi Sağlanacak TUM KARIN IC ORGANLARINIZ ULTRASONLA DETAYLI OLARAK INCELENIP TUMOR KIST OLUSUMU var mı KONTROLU Sağlanacak KALP SAGLIGINIZLA ILGILI EKG CEKIMLERINIZ Yapılacak DEVAMINDA UZMAN HEKIM MUANENELERİ oluyor
Tarama türüne göre degisiklik gösterir ancak standart bir tarama min 250 tl den baslar 350 tl arasıdır. Bunun haricinde olan fiyatlar hastanenin "özel" ine göre degisir üst sınır var mı bilmiyorum. Ancak 100TL ye Check up vaad edenler muhtemelen acilde yapılan rutin kan teslerinin ötesine geçmeyecektir.
bir fiyat araştırması yap bir kaç hastaneden tanıdıkların varsa sor kafana hangisi yatarsa oraya git. Bende düşünüyorum check up girersen yaz neler yaptırdıgını. Geçmiş olsun bu arada iyi günler
En İyi Cevaplar