İçeriğinde bulunan vitamin ve mineraller sayesinde; bir çok hastalık riskini azaltıyor, iyileşmesini sağlıyor. Ama ben sadece bir konuya değinmek istiyorum. Vücuda giren radyasyonun atılmasını sağlıyor. Keçiboynuzu pekmezini seviyor musunuz? Tüketiyor musunuz?
Çok fazla yararı var, hergün soğuk sıkım özünü tüketiyorum. Akciğer kanserinden korumadan tutun astım krizine, sindirim sistemindeki serbest radikallerin baskılanmasına, bronşit tedavisine kadar yararı çok.
Aynı zamanda sıcak suyla sulandırılıp içildiğinde her akşam bağışıklık sisteminide güçlendiriyor... Abazalarında işine yarayacak bir bilgi vereyim; cinsel gücü arttırıyoooor evet sn abazalar, cinsel gücüde arttırıyor
Ana valla kendini soledi hep resimde guzel cikmis bu kiz uzunum diyo ama topuklu giydigi halde 170 jsjsjsj bide bole sivilceli cirkin bisey 160 boyu ve 65 civari kiloshn aha yolda gorurseniz sasirmayin 😂$*&*_*
mecıt efendının kecı boynuzu özu var aktarlarda baharıtcılarda satılıyor pekmezı degıl ama özu var soguk sıkım cunku organık yanı holıgram kapaklı pekmezı 15 tl organık olanı 20 tl cok kalıtelı ama ondan alabılırsınız buyuk baharıtcıların cogunda var bırde ezcanelerde sımdı satılıyor onlarda kalıtelı ama bıraz pahalı 25 tl falan
@Okeyindörtlüsü o zaman ezcanelerde satılan gercekten organık olanlar var cunku ustunde ıcerıgı nerde uretıoldıgı var ayrıca kapakta holıgram varsa sahte olması zor bence ama yınede arastırın sız tabıkı
En İyi Cevaplar