Gün içinde yalnızlıktan midem bulanıyor ciddi ciddi.
Nasıl bir duygu anlamadım.
İlaç içsem geçer mi ?
Çok ciddiyim ?
Nasıl bir duygu anlamadım.
İlaç içsem geçer mi ?
Çok ciddiyim ?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yalnızlık stres yapabilir. Çok fazla taktığında kişi kafasına ciddi streslere yol açabilir. Stresin ilk vurduğu yerde midedir. Beslenme düzensizliğiyle de gastrid başlar. Aslında stres başı çeker, beslenme düzensizliği sadece etkiyi arttırır. Gastrid önce mide bulantısıyla ilerleyen safhalarda kusmalarla sonuçlanır ve müdahale edilmediği taktirde ülsere dönüşür. Böyle bir şey varsa hemen doktora derim.
Yalnızlığına bir çare öneremem bu senin nasıl düşündüğünle alakalı çünkü..
bende yalnızım hep eski sevgilimi düşünüyorum aklımdan çıkmıyor 3 sene geçti onun yüzünden bu hallare geldm çok sinirli bir insan oldm herkes benle arkadaşlık yapmayı bıraktı şimdi evde oturuyorum geceleri rüyalarımda onu görüyorum hayal gibi 2 yıldır yüzünü görmedim sana diyecegim benim duruma gelmemek için takıl yalnıozlık düşünceye yol açar kafana birşeyler takarsın ve geçmişle yasarsın gelecege hiç bakamazsın
acilen sosyalleş canım
anlık olarak bulantıyı geçirmek için de boşver ilaçları. bulantıyı gecirse karacigere zarar verir. bir çay kaşığı çörek otunu çiğne güzelce ve yut. biraz acı, gerçekten sevimsiz bir tat. ama dayanılmayacak gibi değil. daha çiğnerken bulantın geçmeye başlıyacak
ilaç içme kafana göre derim.yani bu durumu da çok takmamaya çalış,kendince uğraşılar falan bul derim:)
Cevap
20Cevap
Ağabeyim ATT ben böyle bir şikayet hiç duymadım diyor.Piskolojik bir reaksiyon olduğunu tedavi için Dahiliye değil Psikolojiye gitmeli diyor.Bence haklı :))
bulanıyorsa sosyal hayata gir bence artık yani.full evde misin.
Geçmez. Kendine küçük sürprizler yap. Bir de neden yalnız olduğun hakkında da bilgi verebilirsen, çok bilmiş tavırlarımı takınabileceğim.
senin en kısa zamanda evlenmen lazım...evli isen çocuk yapman lazım... daha ne diyim :)
Psikolojinin vücut üstünde etkisi. Panik atağa çevirmezse iyi. Ya birilerini arayıp kendini dışarı at ya da bi' psikiyatriye görün.
Bu kadar insan yalnızken neden bu kadar insan yalnız.
peki. :P
bi laf buldunuz heryere yazın boku çıksın
bir kere yazdım la el insaf
psikoloğa git başın dertte bir arkadasım intihar meyilli oldu bu yüzden
şu an da hala var mı bu durum sende ? bende yaklaışık 2 senedir çekiyorum bunu . doktor ilaç fayda etmiiyo . derslerden filan sürekli çıkıyorum bir heyecanla kalp atışı hızlılığıyla geliyo bir de bir sıcak basması
Kalabalıklara karış veya deniz, su kenarı gibi yerlerde kendini oyala. Sana arkadaşlık edecek birileri ile vakit geçirmen ise en doğrusu olur yoksa ilaç hikaye karından çok zararı olur.
Hayatımda ilk defa böyle birşey duyuyorum tebrik ederim seni... :)
ahanda benim dişi versiyonum duygulandım lan :)
peki
o kadar sorularıma girip çıkıyon hala yalnız mı olduğunu sanıyodun şaşkın :))
Ilaç fayda etmez psikolojik bir bulantı sürekli oluyormu?
bunu hiç bir ilacı olamaz kendi şehrinden birileriyle tanış :)
bu devirde yalnızlık çekiyorsan tıpta senin adında bir hastalık dalı yok
arkadaşım yalnızlık sadece canlı varlıklarla temas kurmak değildir..cansız mahluklarlada kendin yalnızlığını giderebilirsin..insan tabiatında yalnızlık yoktur...bunu düşünüp bulabilirsin..ve yalnızlık hissini üzerinden atarsın dostum
bende cok yalnizim mesaj at bana dertleselim icine kapanma sakin kendine yazik etme degmez
aynen az sonra kusucam bir sn sdsadsamasd
arkadaşlarınla gez toz mesela
tek ilacı zaman veya sosyal yaşam tatlı bayan.
yalnızlığını sana unuturacak şeyler dene...
Olur gider ya.
pordonda hamile olmayasın mide ya da açlıktan yani
bize gel
geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar