ZORETANİN kullananlar polislikte Elenir mi?

Arkadaslar size bisey danismak istiyorum sorum su ben simdi roaccutane denilen bir sivilce ilaci var ya hani 6 ay kullaniyo genelde hastalar baktim polisligin aciklanacagi yok bende bir ay once bunu kullanmaya basladim haliyle kandaki kolestrol degeri falan yukseliyo ve bugun kazansam hapida biraksam ancak bir yil sonra kandan temizleniyo simdi yonetmelikte de duzenli kullanilan ilac falan diyo benimki duzenli ama 6 ay omur boyu degil sizce ne olur kazansam elenirmiyim? Bilen birisi yorumlarsa sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
kadaslar size bisey danismak istiyorum sorum su ben simdi zoretanin denilen bir sivilce ilaci var ya hani 6 ay kullaniyo genelde hastalar baktim polisligin aciklanacagi yok bende bir ay once bunu kullanmaya basladim haliyle kandaki kolestrol degeri falan yukseliyo ve bugun kazansam hapida biraksam ancak bir yil sonra kandan temizleniyo simdi yonetmelikte de duzenli kullanilan ilac falan diyo benimki duzenli ama 6 ay omur boyu degil sizce ne olur kazansam elenirmiyim? #Admin paylasirsan sevinirim
ZORETANİN kullananlar polislikte Elenir mi?