Güncellemeler
1 yıl
Hala kullanıyorum demedim 2 ay kullandım bıraktım dedim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Engel derken direk eleme sebebi hatta tespit edilene kadar kimse bir şey de demez tam oldu diye sevinirken atılırsın eğitimden
Psikolojik rahatsızlığım yok ama sadece rahatlamak için kullandım sınav stresi diye muayene falan olsam kabul etmezler mi
Polis değil içinde silah olan hiçbir kamu kuruluşunda çalışamazsın hayatında bir kere bile psikologa gidip ilaç kullanmak bunlara sebep. Sen hala kullanıyorum diyorsun
Hala kullanıyorumu nerde demişim söylesene?
Ya arkadaşım yazmışsın en son cümlene antidepresan kullanmam sorun olur diye. Kullanmam hala devam eden bir eylem demek değil mi. Kullanmıyorsan da sonuç yine aynı. Bir kere bile kullanman yetiyorn
Baya sıkıntılısın belli ki şimdi öğrendim son 2 yılın temiz olması gerekiyormuş egmde kullanmamı hala kullanıyorum olarak anlamanda baya ilginçmiş
Hayır sağlık kurulundan geçmez.
Doğru konuş arkadaşlarım elendi sana olan bir şeyden bahsediyorum bana sıkıntılı diyorsun sen zaten bu üslüpla hiçbir teşkilata giremezsin
Geçiyormuş direkt polis birisine sordum 2 yıl temizse ve teşhis yoksa kullanılan ilaç ağır bir şey değilse kabul ediliyormuş tsk direkt kabul etmiyormuş ama egm 2 yılın temiz olmasını istiyormuş
En azından anlama sorunum yok arkadaşların elendiyse bilemem kullandığım ilaç en düşük ilaç sınıfındaymış zaten
Ben hayal kırıklığına uğrama diye sana zaman ayırdım. Hala da dediğimin arkasındayım
Konuştuğum kişinin çevresinde antidepresan kullanıp girenler olduğu için bilgili.
bizzat polise sordum diyor ya biz neyiz😄
🤣🤣🤣🤣
Benşm çevremdekiler de giremediler. Neyse hayrılsıı olsun.
Heyet raporu alırken ortaya çikabilir. Ayrıca polislik stresli meslek. Yine bunalacaksın?
Hoca çok üzerimize geliyordu normalde bunalan biri değilim hayatımda ilk defa o hoca yüzünden rahatsız oldum
Bak simdi. polis olursan mesai saatlerin. amir ve kidemli polisler senin üzerinde baskı kuracak. Buna hazır mısın?
Evet son 2 yılın temiz olması gerekiyormuş egm kabul ediyormuş ağır bir ilaç değilse
Engel