Sevgilinizin içinden size hediye almak gelmiş. Ama baktınız ki hediye "diş fırçası" 😄 Tepkiniz ne olur? Ne düşünürsünüz?

Sevgilin sana diş fırçası mı almış ulan odunlukta son nokta :Dd Ben pek sanmıyorum senin dişlerinin bakımsız olduğundan yani kızlar bu konuda biz erkeklere göre daha da kendine bakımını önemser görüşünde haksız çıkartacağını pek düşünmüyorum sende ama :D Ya bilemedim gerçekten belki de kötü niyetli değildir ne biliyim fırçaladıkça beni hatırla felan olabilir 😂
Hahaha iyi bari :dd '' Sevgilim bana da diş fırçası alma yani belki yeni aday olur ne biliyim belki görür burada takılıyorsa felan :d Tamam mı canım ben sana diş fırçası alacak kadar odun muyum tatlım :d ''
şimdi başlığı açınca reklamlar vs. çıktı sende mastersın ve hep başlıkların zirvede nasıl anlamadım bu zamana kadar.
boş yere günahını aldık desene senin gerçekte olmadını düşünüyordum ki cevabı girdin :)
"Ya canım ne iyi etmişsin diş fırçası alarak bende sapı uzunca birşey arıyordum birilerinin müsaip yerlerine sokmak için sen şimdi al bunu güle güle kullan."Derim acımam
Hakaret olarak algılarım. Ama çok seviyorsam ve onun da beni kırmadan uyarmak istediğini düşünüyorsam kızmayabilirim. Ruh halime bağlı biraz
Cevap
74Cevap
eskiden saniyede yorum yapan xper kasan deniz gitti böyle sorular soran deniz geldi 😂
ne yapalım kullaniriz yani almış bir kere :)
Dislerimi daha sik firccalamam gerektigini dusunur mahcup olurum :) ama espirili bir sekilde yaklasir ortami yumusatirim. Benim essekligim yuzunden asla kalbini kirmam:)
Günde 2-3 kere fırçalayıp diş ipi falan da yaparım unutmazsam listerine de sigara içtiğim için de ağzımda hep sakız naneli şeker bir şey olur bana da diş fırçası gelecekse artık...
kocaman bir sırıtırdım ve senin günde yediğin yemek sayısından daha fazla fırçalıyorum çikinn dirdim çikeletam 😂😂😂
i.idefix.com/.../0000000458092-1.jpg
Ben de bunu hediye ederim.
Çok görü hissederim. Bende ona koltuk altı losyonu veririm 😄
Benim ağzım mı kokuyor yani ne demek istiyorsun? Yumruk 👊👊👊👊
çok kötü bir durum ama alıp kullanmaya başlarım hemen, bedava dinamit olsun gootümde patlasın 😅😅😛
Hediye aldığım için gülümsemekle , dişlerimi beğenmediğini düşünerek gülümsememek arasında gidip gelirim bir an. Sonra muhtemelen kavga çıkarırım :/
"Al bunu da dişlerini fırçalarsın o zaman bari" dermiş gibi anlarım ama ona çok mutlu olmuş gibi davranırım :)
Dişlerimde herhangi bir problem olmadığından zaten beyazlar p yüzden kabul eder ve teşekkür ederim 😉
Agzim les gibi kokuyor herhalde diye dusunup ona verdigi hediyeyi geri iade edip baska birini bul o zaman derdim 😁
Hayatım gözüne gözlük alalım mı derim dişlerim gayet sağlıklı..
Bari bir çorap alsaydın ayağım üşümezdi derdim..😃
Dişlerimi beğenmediğini hatta ağzımın koktuğunu düşünürüm.
Dış sağlığıma önem veriyorum
sıkıntı etmem kullanırım 😂
Teşekkür ederim,
Çok hızlı diş fırçası eskittiğimi bildiğin için :D
Benim ki de biraz eskimişti
Allah razı olsun karı derim
Öyle sıradan bir gündeyse kendine de almış bana da almışsa hoş karşılarım benim dişlerime bakımsız demesine imkan yok o yüzden öyle manalar aramam
Zaten diş fırçam var
Ya maddi durumu yoktur ya da mizah amaçlıdır
Gülerim ve komedi ortamı çıkarırım oradan gep birlikte eğleniriz
Reklamcılığami başladın derim 🙈
Çünkü bu benim kullandiğim marka değilmi desem 🙃
Ağzım mı pis lan benim derim😂hayır yani dişfırçası bu. bimde bile var
Bende ona diş macunu alırdım gereksiz triplere girmeye gerek yok hsnsjsmsjdkd
Zoruma gider ruh halime gorede ya sessiz kalirim ya da catarim
Gülerdim bu ne len diye :) sonra kullanırdım napayım daha
-Ne öküz adamım demek ki ağzım kokuyor dişlerde sararmış. İğrendi kız tabi hay ben beni sikem 😀
nefesim mı kokuyor acaba diye düşünürüm yoksa kim dış fırçası alır ki
seni pislik git su dişlerini fırçala dediğini düşünürüm
Dişlerim sarı falandır ağzım kokuyordur dihe düşünürüm 😂
Bende ona diş macunu hediye ederim ya da fırçayı alınca hani bunun macunu nerde derim gülerek
Benim aklima cok kötü bişey gelirdi.. Ya bak kafam kariştı.. Kim acti bu konuyu yaa
Teşekkür ederiiimmm yani hediye sonuçta bir anlama mânâ çıkarmam 😹🙆
Tepkim hani macun olurdu :) eksiklik görmüş ki almış tebrik eder utanarak uzaklaşırdım :D
hediyenin büyüğü küçüğü olmaz. ben şahsen hediyelerin kullanışlı olmasından yanayım.
Ağzım mı kokuyor acaba diye bir kendimi yoklarım 😂
sapkami onume koyup dusunmem gerektigi kararini veririm sksjskjs
Demek öyle, yüzüne holoskoooo diye bağırırdım 😂 Ki dişlerim çok sağlıklı
Dişlerimi sürekli fırçalarım. Arkadaşım bir pembe bir mavi aynı tip fırça almıştı. Mavisini bana hediye etti. Şimdi kötü düşünmemek lazım. Ortama nedene göre değişir.
Mutlu olurum
Dişlerime çok önem veriyorum beyaz ve temizler gönderme yaptığını düşünmem yani 😀
Allaaaah yerin dibine girerim ha sarjlı aldıysa anlından öperim
Kendine bak disini fircala tuvalet tasi gibi disin var demektir buu
ağzımın koktuğunu falan düşünürüm kaç hafta kafama takarım
Neden diş fırçası alır bir insan? Kendimi sorgularım
Dişlerimi fırçalamamı istediğini anlarım. Bir erkek için çok pis bir durum :D
boyle bir sey almasina gerek olmadigini bilir
almaz
Agzımım koktugunu ya da dişlerimin pis oldugunu düşünürdüm
Yoksa senin başına geldi mi
Uf slak dişlerini fırçala ağzın leş ya diye düşünüyo sanırım 😂
Ilk once kendine alsaydin agzin essek agzi gibi kokuyo derdim
Alır kullanırım çünkü biliyordur günde 5-6 defa disimi fircaladigim ondan almıştır
Ne managgg derdım sasırırıdım sen ne ıma etmeye calısıyosun derdım😄😄
Tek basina ise yaramaz hani dis macunu bir isi yapiyorsan tam yap derim
bende yedekte iki tane vardı ama sağol derim sonuç olarak bir şey almışlar 😭
Tepkim olmazdı bir dahaki sefere bende ona parfüm alırdım. :d
bende ona diş fırcası verirdim safdgfhfsajdk neyse :D onu fırçalardım
İmalı bir hediye olduğu kesin zaten, böyle bir durumla karşılaşmam çünkü dişlerimi temiz tutuyorum zaten
dislerimle alakali bir sey ima etmeye calisiyor diye dusunurum
Öyle bir hediyeyi vermeyi geç almayı ima edecek bir kız Bile daha anasından doğmadı
Nerde lan bu diş fırçasının macunu kız sidikli diye çıkışırdım 😄
Bana zaten hep odun denk geldiği için sıradan görürüm altında bir ima aramam.
vermez asla onun dişlerinden bile güzel olduğu için dişlerim :)
dandik bişey almışsa bune derim kız?
ama kaliteliyse kullanırım :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar