Sigarayı bıraktım ancak geçmeyen mide bulantım var ilaç bile fayda etmiyor mekke'de oldugumuz ıcın doktor bundan verdı bıze kullanmalımıyım sizce kullananlar var mı ne işe yarıyor tam anlayamadım
Balgam söktürücü. Ben kullanıyorum 1200 mg lık olanı. Bunun mide bulantısı ile alakası yok.
Mide bulantısı ve gıda zehirlenmesine karşı a) 1 bardak kaynar suya, 8-10 gr kuru nane konur, 10 dk bekletilir, günde 2 bardak sabah ve akşam içilir (bilhassa asabi mide bulantılarında). b ) Nane suyundan günde 20-80 gr alınır. c ) Nane esansından günde 2-10 damla şekerle alınır. d ) Nane yaprakları toz haline getirilir, günde 3 defa 1-4 gr içilir.
Sigarayı bırakan kişi ilk gün ve izleyen 13 gün şu belirtilere hazır olmalıdır: 1-Yoksunluk belirtileri 2- İyileşme işaretleri 3- Dayanılmaz sigara içme isteği 4- Sigara içme dürtüsü Bunlara karşı neler önerilebilir Derin soluklar alın. Zorlandığınız durumlardan uzaklaşın. Sıcak bitkisel çay için. Su için. Şekersiz çiklet çiğneyin. Çiğ sebze ve meyve yiyin. Yürüyüş ya da egzersiz yapın. Sigarayı niçin bıraktığınızı düşünün.
En İyi Cevaplar