Genetik göz altı morluklarının çözümü var mı?

Normalde bunlar işe yarıyor. Genetik için olur mu bilemem ama denemekte fayda var diye düşünüyorum.
1-Elmayı rendeleyip suyunu sıkın. İçerisine bir tatlı kaşığı Türk kahvesi koyup gazlı bezin arasına yerleştirip sorunlu bölgelere uygulayın. Bu uygulamayı haftada üç Gün tekrarlayın.
2-Göz altı morlukları için salatalık ile yapılan maske. Salatalıkla göz altı morluklarının görünümünü azaltmanız mümkün. Üstelik hazırlaması 1-2 dakikanızı alacaktır. Sulu bir salatalığı ince ince dilimleyin ve gözlerinizin üzerine koyun. 15 Dakika kadar beklettikten sonra yüzünüzü yıkayabilirsiniz.
3-Limon ve Domates suyuyla hazırlayacağınız maske en etkili çözümlerden biridir. Eşit miktarda Limon ve domates suyunu karıştırarak 1 hafta boyunca günde 2 kere göz altlarına sürün.
4-Dilim dilim kestiğiniz patatesleri gözlerinizin üstüne düzenli olarak uyguladığınızda hem kırışıklıklara hem de morluklara iyi gelir, genç bir görünüm sağlar.
5-Patates-Nane
Malzemeler:
– 1 adet Küçük boy Patates
– Taze nane (5 – 6 Yaprak)
– Blender
Nasıl Yapılır:
Patatesi temizleyerek küçük dilimler halinde blender’ınıza alın ve içine naneleri de ilave ederek püre haline getirin.
Hazırladığınız bu püreyi sırtüstü uzanıp göz altınıza uygulayabilirsiniz.
Dilerseniz, bu karışımı 5-10 dakika kadar buzlukta beklettikten sonra göz altlarınıza sürebilirsiniz.
Bu şekilde, soğuk etkisi ile göz altı şişliklerini de dağıtabilirsiniz.
Uyguladığınız maskeyi 10-15 dakika kadar gözlerinizde bekletip, durulayabilirsiniz.
Bu maskeyi ihtiyaç durumunuza göre devamlı uygulayabilirsiniz
Benim göz altlarımda aynı şekilde mor duruyo ama çok ön plana çıkacak bir morlukta değil esmerim bide göze pek batmıyor. bir ara bende kafaya taktimda aslında pekte takılmıyacağını farkettim boşver sende en iyisi kendinle barïşık takıl daha mutlu olursun
Göz altı morlukları için sakın ola patates o şu bu gibi hurafeleri dinleme, boşuna da uğraşma ben zamanında aklına gelebilecek her yöntemi denemiş birisi olarak konuşuyorum.
İlk olarak kendinle barış, uygun fondöteni seçtiğinde (eğer seçemiyorsan bilen makyaj uzmanı birisine seçtirtirsen) kapanmayacak morluk leke yoktur.
Bu morluklar pigmentasyon bozukluğundan kaynaklanıyor, benim babamda da aynı sorun var eğer net çözüm istiyorsan lazerle düzeltilebilen bir olay. Sakın ha patatesmiş oymuş diye yorma kendini
Valla benimde mor ve ustune ustelik ice cokuk ama yani correcter surup ilk basta ustune kapaticiyla kapatirsan etki eder. Kirmiziliklari nasil yesil correcterla kapatiyorsak goz altini kirmizi/pembe bir correcter alarak kapadiktan sonra goz alti kapatici surebilitsin ben oyle yapiyorum ustunwde mat pudra geciyorum ki cabuk gecmesin
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!C vitamini maskesi... çok etkilidir. Ayrıca kapatıcı konusunda da direkt kapatıcı sürmek yanlış, evet grimsi olur önce renk düzeltici makyaj yapmak lazım yani somon rengi gibi veya daha kırmızımsı. Sonra kapatıcı
Benim de mor ama sıkıntı yapmıyorum. Bence böyle de güzel. Patates maskesi filan daha aydınlık gösterir de düzenli yapman gerekir yani kalıcı bir aydınlık sağlamaz.
-Gecen bol olsun.-
kapaticilar var ama tabi dogal degiller patatesin ve papatya cayinin iyi geldigini duydum. papatya cayiyla yuzunu yıka iyi geldigini soylediler
O morlukların sebebi kan damarlarının görülmesi bunun 2 nedeni olabilir ya ten rengin açık renk ya da o bölgedeki derin ince
Uzumcekirdegi yagi kullaniyorum yatmadan once sür. Hucre yenileyici ozelligi olduğu icin azda olsa faydasi oliyor
bende de aynı sorun var.
sanki genç göstermiyor :(
Ne şanslısın ya
hayalimdeki tip beyaz ten ve göz altı morlukları
yer değişelim mi?
ve bildiğim kadarı ile çözümü yok idi
Bende vardı hala da biraz var ama zamanla geçiyor sanıyorum. Bende azaldı.
En iyisi doktora gşt dolgu falan yaptır
Makyajla kapatırım ben genelde
Genetik durumlarda genelde bisey yapilamiyor
Göz altı ışık dolgusu
bir sonuc bulursan dön bana
Benimde oyle ya
Benimde oyle ya
maddeyi Bırak :)
Yok galiba
kesin çözümü yok
papatya cayi
yokk