Ağız kokusu psikolojimi bozdu yardım eder misiniz?

sevdiğim çocuğa açılamıyorum sırf bu yüzden. Doktorlara gittim ama çözüm yok. Gerçekten çok bunaltıyor ve beni üzüyor bu. Her gün ağlayarak uyanıyorum , uyuyorum. Psikolojim bozuldu bunu ben de biliyorum. Ailem benim için çok şey yaptı ve daha fazla zorlamak istemiyorum çünkü onlar da bıktı. Arkadaşlarımla konuşamıyorum içli dışlı sürekli diken üstündeyim. Ve zaten onlarla rahat olamıyorum çünkü bana ima da bulunuyorlar. Ne yaptıysam bir türlü iyi olamıyorum ne maddi ne manevi anlamda... Hocalarımla konuşamıyorum normalde özgüvenim yerinde biriyim kendimi çok iyi tanırım ama gittikçe bu olay yüzünden artık yüzümü yere eğiyorum. İnanın bana anneme babamı söylerken bile utançtı. Biliyorum belki abartıyorum ama gerçekten bu durumda olanlar lütfen yardım etsin kurtulanlar falan. Sevdiğim çocuğun karşısında o kadar çok ezik görünüyorum ki... Sırf bunun için bile okulumu değiştirmek istiyorum. 2-3 senedir belki de daha fazla ağız kokusuyla geziyorum ama liseye geçtiğimden beri bu daha da arttı neden bilmiyorum... Lütfen önerilerinizi yazın..
Ağız kokusu psikolojimi bozdu yardım eder misiniz?