gun icerisinde surekli ozellikle de soguk havaya cikarken kremlemen lazim. ozellikle eczanelerde bu tarz soguklar icin cok etkili kremler var hemen care oluyor.
Bu arada ellerin için bence arko kullan arko yoğun eline sürünce zaten parlak parlak oluyo benim mesela sabah ellerim kupkuruydu üstine bide serçe parmağımın ekimiğin çıkıntılı olan yeri yumruk yapınca çatladı çatlakların arasından kırmızı kırmızı kan belli oldu klasik arko sürdüm şu an ellerim yumuşacık ve ben düzenli kullanmayan biriyim şu an ellerim yumuşacık 😊
şu ana kadar en iyi çözüm bu idi ama hâla geçmeyen yerler var ki onlar da yaranın derinliğinden olsa gerek 😊 bu arada bir önceki yorumun ilginç hakikaten 😊
Kendimi açıklıyim şimdi bazı insanların tırnakları yarım falan oluyo mesela öyle olunca bana çok korkunç geliyo ve pis olanlar oluyo kenarları kara kara tırnağının içi kap kara falan mesela yani bu durumda olan bir insan bana çok itici geliyo iğreniyorum yicek bişi falan uzattığında arkadaşım bile olsa almak istemiyorum küçümsemiyorum sadece bunun tedavileri var ve tırnağı yarım olmasına rağmen kemirip duruyolar ki çok iğrenç bişi midem kalkıyo öyle görünce Benim tırnaklarım mesela şu an bakımlı değil törpülemem lazım işimden dolayı kırılıyo ve ben tırnaklarımı kemirmiyorum çıt çıt çıt diye sonuçta bir sürü yere dokunuyo insan kendini bilmeden çok pis tırnaklar ama ben her zaman sabunluyorum tırnak fırçası kullanıyorum bakıyorum ve bence bunu herkes yapmalı senin ellerin uzun ve tırnak yapında uzun bu hoş bir görüntü ve bak senin tırnakların bakımlı seni bu yüzdrn tercih edebilirim anlattığım gibi biri olsaydın bu itici nedenden dolayı hayır derdim bu benim düşüncem
Fetiş değilim yani sapıklık bir yanım yok Sadece bakımlı olan insan özellikle el bakımı bence çok önemli sonra saç bakımı gelir bende bunlar önemli kriterler
Uzun boylu iri bir yapın var saçların büyük ihtimalle koyu kahve yumuşak bir yapısı vardır çünkü ellerin narin ama erkeksi bir elin var olduğun pozisyondan dolayı sanırım saat takman ayrı bir tercih 😂
En İyi Cevaplar