Sağlık Omuzumun biri uzun biri kısa mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sağ omuzumda hep bir agrı hissediyorum. Ayna karşısında da kısa gibi geliyor zaten bir sıkıntı var diye korkuyorum Omuzumun biri uzun biri kısa mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Visenyaa Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 38% +1 yıl Evet ama çok hafif. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Peki nasild düzeltebilirim. Veya bir doktora mı gidiyim? Yorumla Visenyaa +1 yıl Doktora gidebilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Yalnız şu an uzunluk ölçtüm de aynı çıktı. Ben fitness da sağ omuz tarafını çok çalışmaktan inceltmiştim ondan dolayı olabilir mi? Yorumla Soran +1 yıl Yalnız şu an uzunluk ölçtüm de aynı çıktı. Ben fitness da sağ omuz tarafını çok çalışmaktan inceltmiştim ondan dolayı olabilir mi? Yorumla
FazladanNickiOlan Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Oha harbiden öyle 😳 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunu düzelttirmek için ne yapmam gerekiyor? Yorumla FazladanNickiOlan +1 yıl Doktora git Yorumla
Eraay1 Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Sağ omzun çıkık gibi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Çıkık mı? Yorumla Eraay1 +1 yıl İşte her neyse farklı duruyor Yorumla Soran +1 yıl Ya fitness da ben sagı az calistim sol u biraz daha fazla ondan dolayı olmus olmasın. Az önce ölçtüm de eşit uzunlukta çıktı yani Yorumla Eraay1 +1 yıl Bişey olmaz ya ağrı falan yoksa Yorumla Soran +1 yıl Sızlama oluyor o da aşırı sag kolla yazi yazip calismaktan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet ama çok hafif.
Peki nasild düzeltebilirim. Veya bir doktora mı gidiyim?
Doktora gidebilirsin.
Yalnız şu an uzunluk ölçtüm de aynı çıktı. Ben fitness da sağ omuz tarafını çok çalışmaktan inceltmiştim ondan dolayı olabilir mi?
Yalnız şu an uzunluk ölçtüm de aynı çıktı. Ben fitness da sağ omuz tarafını çok çalışmaktan inceltmiştim ondan dolayı olabilir mi?
Oha harbiden öyle 😳
Bunu düzelttirmek için ne yapmam gerekiyor?
Doktora git
Sağ omzun çıkık gibi
Çıkık mı?
İşte her neyse farklı duruyor
Ya fitness da ben sagı az calistim sol u biraz daha fazla ondan dolayı olmus olmasın. Az önce ölçtüm de eşit uzunlukta çıktı yani
Bişey olmaz ya ağrı falan yoksa
Sızlama oluyor o da aşırı sag kolla yazi yazip calismaktan