Devletten hastanesinden Askerlik için alınan heyet formalite icabı mı?

ilk okul ikiden bu yana epilepsi hastasıyım ve hastalığım hala devam etmekte ilaç da kullanıyorum depakin 500 mg şu an ki kullandığım 2 ay önce depakin ve kepra diye bir ilaç vardı neyse 2 yıllığı bitirdim tecilimi iptal ettirdim ve epilepsi hastası olduğumu söyledim beni bulunduğum ilde devlet hastanesine yolladılar nörolojiye neyse hastanede giriş falan yaptırdım herşeyimi kağıdı dolaştırmaya başladım psikiyatri kbb kan tahlili hepsini yaptırdım onlarda bir sorun yok gözde falan ama 2016 yılında çekildiğim EEG ve emar sonucum vardı kayıtlı başka bir doktorda aynı hastanede düzenli tedavi gördüğüm o doktor o sonuclarda EEG de yine hastalığımın devam ettiğini söyledi bu düzeyde ise askere almazlar seni dedi epilepsi hastalarını hatta askere almıyolar gitme imkanın hiç yok dedi ilaçlarında halsizleştirebileceğini hatta futbol oynamamam gerektiğini söyledi yani yoğun tempo olduğundan beni araştırmaya trabzon farabiye sevk etti ordada onun söylediklerini söylediler elektriklenme beyinde var yine ilaç yazdı. neyse heyet de ki doktorda biraz genç 30 yaşında yoktur bu 2016 yılındaki sonuçlara bakıp EEG nin normal olduğunu söyledi ilaçlar halsizleştirirmi diye sorduğumda ilaçlar halsizleştirmez dedi başka bir sebebi vardır onun dedi. dolaştığım bütün doktorlar pek araştırmadı sadece sordular hastalığın var mı yoksa güle güle kaşeyi bastılar araştırmaları gerekmiyo mu normalde bir sorun var mı yok mu diye bilmediğimiz.. Gerçek kontrol askerdemi orda mı belirlicekler yapabilip yapamayacağımı kafam çok karıştı kendimi hiç askerlik yapabilecek biri olarak görmüyorum gerçekten hastayım :( ?
Devletten hastanesinden Askerlik için alınan heyet formalite icabı mı?