Süre tamamen senin yapınla alakalıdır. Doktorlar ortalama bir süre söyler mesela 3 yıl dediyse daha önce de teller çıkabilir. Tel taktırmanın yaşı asla yoktur. Arkadaşım 17 yaşında başladı tedaviye 4 yıldır devam ediyor bir başka arkadaşımın annesi 2016 ocak ayında taktırdı önümüzde ki ay telleri çıkıyor. Süreye takılma yani mutlaka takıl.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
peki bu iğrenç görüntüsü gider dimi sanki takılsa bile düzelmicekmiş gibi geliyo
Tabi olur zaten sen doktora gittiğinde o yapacağı şeyi söyler fiyatida ağız bozukluğu ne kdr sa o kdr artıyor senin sadece dislerin önde pek pahalı olmaz
Çok itici durmuyor hatta bana göre çok sevimli geliyor yalnız konuşurken ifade ederken kelimeleri rahat telafuz ediyormusun? Bide belli yaştan sonra diş teli taktırmak acılı oluyor diye duymuştum
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet en zorlandığım şey. birisine gülerek bişey diyince anlamıyor hep 2 kez söylüyorum aşırı gülerken de çok itici duruyor ağzımı kapatıp kahkaha atıyorum hep
yaa çok teşekkür ederim tanımadan böyle söylemen Mutlu etti beni cunku herkes dalga geviyor dişlerin komik diye benim sevdigim ama onun bana bakmadığı çocuk bile vardı 😔
dalga geçenleri umursama onlar kendiyle dalga geçsin takma bunu kafana kafana yatmıyorsa yaptırtırsın ama şu an için boşuna üzme kendini tedavisi olmayan bir şey de değil sen gülmeye devam et enerjini başkaları için harcama.
En İyi Cevaplar