Sağlık Ağız içi yara kremi? Jumbo1996 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Arkadaşlar ağzımda yara var bu kremi aldım ama yan etkileri falan okuyunca korktum kullanmak istemedim aranızda kullanan varsa çok zararlı mı ve ya nasıl kullanıyo ne zaman içinde geçer? Ağız içi yara kremi? Cevapla Fal Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TugceeT Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Ben kullanıyorum yara olunca bir kaç gün sonra iyileşiyor zaten bir zararını da görmedim 0 6 Yorumla Jumbo1996 +1 yıl Bugün 1 defa kullandım pek bişi farketmedi günde kaç kez sürülmesi lazım Yorumla TugceeT +1 yıl Sabah kahvaltıdan sonra bir şey yemeyeceğiniz zaman yani bir de akşam yatmadan önce sürerseniz bir kaç güne etki eder Yorumla Jumbo1996 +1 yıl Anladım bide bölgeyi sürmeden önce kurutmak mı lazım nasıl kurutucam ki Yorumla TugceeT +1 yıl Hafif peçeteyle silsen yeter ağız içini istesen de kurutamazsın zaten ilaç kuruyo orda Yorumla Jumbo1996 +1 yıl Anladım teşekkür ederim 😊 Yorumla TugceeT +1 yıl Rica ederim 😌 Yorumla
En İyi Cevaplar