Arkadaşlar ben ne yaparsam yapayim kilo veremiyorum ne yapsam sonuç hüsran :( diyet yapıpta başarılı olan varsa lütfen paylaşsın
Çalıma saatlerim saat 8 ve öğlen 3.50 da bitiyor
Çalıma saatlerim saat 8 ve öğlen 3.50 da bitiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle vücudu uzun süre aç tutarak kilo veremeyiz. Vücut çok akıllıdır. Fazla aç bırakırsak yağ depolalar. Böylelikle vücudumuzda ki yağ oranı azalmak yerine artış gösterir. Kilo ise sadece rakamdır. Örneğin; kimi insan 170 boy 80 kilo ile yoğun bir kas oranına sahip iken kimi insanda aynı boy oranı ile yağlı ve şişman bir vücuda sahip olabilir. Bu tamamen beslenme ve dinlenme ile alakalıdır. Güzel ve yoğun kas yapılı bir fizik için %60 beslenme %30 spor %10 dinlenme şarttır... Yemek yiyerekte kilo verebiliriz. Tabiki doğru besin tüketmek şartıyla ve zamanlama şart. Ayrıca antrenman çok güzel etki yaratacaktır.
Karbonhidrat alma. İlk aşamada bu yeter. Ekmek, börek, simit gibi şeylerden uzak dur. Bulgur pilavı, makarna yiyebilirsin mesela. Pirinç pilavı, patates kesinlikle yeme. Mesele ekmeğe olan bağlılığını bitirmek. Ekmeksiz yemekten keyif almaya başladın mı kilo veriyosun. Tabi bunun için zorlaman lazım biraz. Onun dışındaki besinlerde de aşırıya kaçma. Sonuç alırsın
Diyetisyene git herkesin bünyesi farklıdır başkasının diyet listesi sana uymayabilir. Kulaktan dolma çok diyet yaptım başarısız oldum, doktora gidince insülin direncimi öğrendim doğal olarak diyetim de değişti 10 kg verdim.
ben 2 ayda 9 kilo verdim akşamları atıştırmalık bir şeyler yiyorum ve sabah yumurta öğlen salata veya ızgara tavuk göğsü tarzında şeyler şeker beyaz ekmek kızartma kesinlikle yok
bir kere kabızlık sorunu yaşamaman lazım o kilo vermeyi engeller eğer öyle bir sorunun yok ise spor yap evde mekik çek örneğin ya da netten hareketlere bakabilirsin aldığın kaloriden fazlasını yakman lazım kilo vermek için
alman için kısa sürede vermiş olmalısın ağır ağır vermen lazım kalıcı olması için ayda 4 veya 5 kilo normal diye duymuştum ama işinde fazla haraket etmiyorsan fazla veremezsin haraket şart ya da vücudun kio almaya meyilli az veya çok sürekli dikkat etmen gerekiyor
rica ederim ne demek :)
Cevap
6Cevap
her yerde aynı soru yav gırtlaktan keseceksin çıkıp it gibi terleyene kadar saatlarce koşacaksın arada basketbol yüzme gibi aktivelere kadar katıl oldu da bitti maaşallah
diyet için önc3 diyetisyeni gidip sana uygun diyeti seçmelisin vucucun metebolizman için önerilen diyet olmalı her diyet size uygun olmaya bilir. seker, yağ, kızartma, ekmek hayatından cıkart
Bende ne yaparsam yapıyım kilo alamıyorum taktik verirmisin abla?
sende takip edermisin beni
ben diyetle 8 kilo verdim hemde çok kısa zamanda
56 kiloyum :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar