Sırtımda sivilce cıktı böyle karaciger enziminden dolayı mı acaba nedenını anlamıyorum kızarıyor sıvılce falan cıkıyor kendı kendıne reaksıyon ıcınde sırtım degısık kızarma olayı da cok oluyor bazı noktalar da ama. bu arada normalde böyle bir foto atmazdım buraya ama kusura kalmayın cok açık birşey yok zaten sadece sırtım ama işte ne yalan söyleyeyim korktum biraz karacigerle ilgili herşeyden korkuyorum artık zamanında cok hırpaladım da...
Kardesim kaygisiz ol, karacigerde veya baska organlarda bir hastalik böyle sivilce yapmaz, üstelik gayet normal, görünüyor, birkac sivilce her insanda ara ara cikar. Sirtina dusta ulasamiyorsan, gözenekler yaglanmadan dolayi tikanip tek tükde olsa sivilce seklinde iltihap yapiyor. Eger rahatsiz ediyorsa, dusta, bildigimiz saf, dogal, karisimsiz zeytinyagli/Defne sabununu lifte köpürt sirtina ulasabildigin kadar yerleri yika, bu sivilcelerden iz kalmaz..
Dönem dönem oluyor bendede var aynısı yediklerine dikkat et yağlı fazla kaçırdığım zamanlarda çok oluyor ya da çok fazla cinsel birliktelik yaşadığım zamanlarda
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
ne yesem zarar vucuda anlamadım kı bu işi arkadaş..
Allah hastalık vermesin kardeşim... Çekirdek, fındık gibi yağlı besinlerde sivilceye sebep olur eyer yiyorsan bunları yeme bir öyle dene eyer yine çıkıyorsa doktora git derim. Bende de bir ara çıktı ama çok stresliydim ve çekidek yiyordum sonra geçti.. Çokta kafaya takma 😊
ergenlikte çıkabilir hormonel başka bir sebebi olabilir kullandığın ilaçlardan yediğin gdolu yemeklerden meyvelerden sebzelerden olabilir pazardan kıyafet almışsındır kumaşına alerji yapmıştır vücudun kısacası bir sürü sebebi var sen en iyisi bir doktora git buradan çözümünü bulamazsın
En İyi Cevaplar