Kızlar gözünüzü sevem göz altı çökmesi nasıl geçer, doğal bir tedavisini bilen yok mu, bize unutturulan tedavi yöntemi bilen yok m?

modern tıb demeyin hepsi kimyasal çözümlerle dolu. gözünüzü sevim kurtarın beni bu dertten. ne yaptıysam geçmiyor 2 yıl oldu hala geçmedi. deli gibi uyusamda göz altımdaki eksilmiş yağ dokusu yerine gelmiyor düzelmiyor. dermotologa gittim saçmasapan ömrü 10 ay ola geçici dolgularla doldurmaya çalışıyolar üstüne dünya para talep ediyolar ve doğal değil. tam 1 hafta içinde depresyonla beraber bir anda göz altı yağ dokum kayboldu, kilo verdin demeyin vermeden böyle oldu. Bu olay bana yaşlı, yorgun, sinirli bir ifade veriyo millet korkuyo yanaşmaya yanıma.

70 yaşındaki yaşlı heriflerin göz altı torbaları aşağı sarkıyor dolu dolu hacimli hacimli, bende göz altı torbalarından hiçbi eseri kalmadı bu yaşta.

Kızlar gözünüzü sevem göz altı çökmesi nasıl geçer, doğal  bir  tedavisini bilen yok mu, bize unutturulan tedavi yöntemi bilen yok m?

Kızlar gözünüzü sevem göz altı çökmesi nasıl geçer, doğal  bir  tedavisini bilen yok mu, bize unutturulan tedavi yöntemi bilen yok m?

Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Kızlar gözünüzü sevem göz altı çökmesi nasıl geçer, doğal bir tedavisini bilen yok mu, bize unutturulan tedavi yöntemi bilen yok m?