Aft ismiyle anilan, agizdaki yaralardan muzdarip olan var mı. agzinizda degisik boyutlarda yerlerde dilde dis etinde vs. bulunan bu yaralardan sikayetci olan ve kurtulmak isteyen varsa çözümü bende?
Çözümler bitmez yeter ki araştırılsın. Bilginiz için teşkkürler.
Kefir: Yatmadan önce 1 bardak olacak şekilde Kefir içmek afta iyi gelir.
Karadut şurubu: Karadut şurubunu her gün geçesiye kadar ağızda gargara yapmak afta iyi gelir.
Kent hindi: Kent hindiyi ilk önce dövüp toz olmasını sağladıktan sonra aft olan yaralara yatmadan önce sürmek afta iyi gelir.
Zeytin yaprağı: Zeytin yaprağını ağzın içinde çiğnemek afta iyi gelir. Tuzlu su: Yatmadan önce tuzlu su ile gargara yapmak afta iyi gelir. Kabartma tozu: Bir çay kaşığı kabartma tozunu eritip yarım bardak ılık su ile gargara yapmak afta iyi gelir. Listerine: Bu ağız gargarası aktın beyaz uçlarını temizler ve afta iyi gelir.
Kenacort-A: Eczanelerde bulabileceğiniz bu krem gargaralardan sonra yaraya sürülürse afta iyi gelir.
tabiki bunlarida kullansinlar. zaten her yerde bulacaklari bir ilac degil yeni bir urun bir eczaci abla denemis bunu. is goruyor fakat daha yeni denemis kokten cozecekmi bekliyoruz
icinde ozonlu çörekotu yagi, kirmizi kantaron yagi, nane yagi özütü bulunan bir ilaç var ismi aftason. piyasaya henüz yeni çıktı her yerde bulunmuyor. icinde alkol yok bir de tamamen dogal kimyasal vs yok. bir kutu alip sıkıyorsun agzina gunde 3 kez 2 sıkım. ne aft kaliyor ne birsey. bu yaralarin uzerini kapatan bir tabaka olusturuyor. bu bariyerin altinda da iyilestiriyor. gunluk yasamda kabus olan bu yaralardan kurtuluyorsun
bu sizin yaraniza bagli. kucuk bir yaraysa cabuk halleder degilse kuculterek yok eder. bunu doktor bilebilir. ama ilacin etkisi cok kuvvetli. eger yara iyilesince agiz sagliginiza dikkat ederseniz yediklerinize ictiklerinize dikkat ederseniz yeniden tekrarlamaz bildigm kadariyla
uzun bir sure sizi kurtarir yeniden tekrarlarmi bilmem ama kimi hastalarda kokten cozebiliyor bazi tedaviler. fakat pahali gelebilir. bu bahsettigim ilacin ismi aftason. icinde ozon yagi bulunan ilk ilac. internetten ozon yagina bakabilirsiniz. fiyatida ucuk birsey değil 20 lira falan
Sağolun ben bal ve sirke ile üstesinden geliyorum benim aradığım şey beni kökten kurtaracak bir ürün olmalı bunun da garantisini vermek tabi ki mümkün olmuyor çok sağolun denk gelirsem denerim denk gelmezsem sirke bala devam
ilac kokten çözmüyor fakat kaybolmasinda etkili. daha sonra tekrarlama ihtimali varmis. henuz afti koktrn cozen birsey yok piyasada. bazi insalarin bunyesi hassas oldugu icin agiz bakimina ekstra ozen gostermesi gerekiyor. ama denemenizi oneririm en azinda. istanbuldaysaniz eczanelerde bulabilirsiniz
En İyi Cevaplar