Doktora gittim bugün göz için bu kağıdı verdiler galiba birinde 0.75 ötekinde 0.25 miyop var gözlük takmam lazım değil mi? takmasam bir şey olur mu? gerci takmam lazım göremiyorum küçük yazıları filan doktor tak takmada demedi
Biraz miyopluk var ama yüksek değil. Benim de biri 0.50 diğeri 1.00'di gözlük taktıktan 6 ay sonra numarası 2'ye yükseldi yakın çevremde tanıdıklarımda gözlük taktıktan sonra numaralarının büyüdüğünü söylüyor. Bunun bir sebebi göz kaslarının gözlüğe alıştıktan sonra tembelleşmesi diğer sebebi ise göz doktorlarının bazen yanlış göz numarası yazması -ki bu da fazlasıyla olağan bir şey- bu yüzden ben takma derim şimdi küçük yazıları göremiyorsun ama gözlük takmaya basladıktan bir müddet sonra orta boyuttaki yazıları da gözlüksüz görmemeye başlıyorsun ALLAH KORUSUN.
Etmooor valla bozuldu daha cok. Miyopi irsidir. İlerler. Bazende bilgisayar en büyük sebeptir kötülesmesinde.. aslinda güya doktorlar bir dioptri küçük gözlük yapsa bu göz tembelliği gecermis.
Bende geçen gittim bazen dalınca sol göz kapağım düşüyor göz yorgunluğundan gittim Doktor gözlük tak dedi takmadım. şimdi sorunum yok havuç tüket bolbol.
Bilmiyorum beni çok etkiledi düşük ama mesela bir şeyr uzun sure bakıp kafamı kaldırınca hiç görmüyorum koca otobusu yamuk yumuk görüyorum 😄 kütüphameden cıkınca öyle oluyor mesela
haklısın özele gitmiştim önceden sasılık için ama onda da ergenlikten sonra gecer fedi sonra devlete gittim bu ülkenin genelünde var çok ilerleyince ameliyat olursun dedi bugün gittim gözlük kullan dedi 😄 tekrar giderim ama vaktim yok hiç sınav dönemindeyim uğraşasım yok pek birde bu ara başka bir doktor randevum var 😒
Ya şaşılık geçer ama sürekli kontrol ettirmelisin ona bakarsan bişi olmuştu kardeşime gözüyle ilgiliydi sanırım ameliyat dendi ama oysaki başka doktor ameliyat gerektirmez dedi yani
En İyi Cevaplar