Acayip yan etkileri var. Tedirginlik, karar verememe, esneme cok oluyor ve yorgunluk var ama yine de bagimlilik yapyor. Çok kullanirsan intihari bile dusunebilirsn çok agir ilaclar doktor olmadan kullanma bence.
Asıl tedirgin eden xanax adlı ilacın diğer türevlerinden çok daha yan etkisi olduğu. Elbette mecbur kalınca denize düşen yılana sarılır gibi oluyor deyimi bu nokta da uyuyor 🔚✔️
Yaşanan travmatik olaylar.. kayıp , sevdiğin birini kaybetmek.. bir de bu kayıplar üst üste geldi mi çok fena ... bir de hayat stresi birikimleri. vs tansiyon yükselmesi ile hastahaneyi ziyaret ediyorsun sonrası o denli kötü bir acil gece deneyiminden sonra ölüm korkusu kalıyor içinde. Her an değil fakat gün içerisi ataklar 30 dakika kadar sürebiliyor ve saati belli olmadan kalp sıkışması , korku ile geliyor. Sonra... Dr anlıyorum sizi xanax yazarız geçer. Üzüntülerden sinirleriniz oynamış diyor. Yemek yiyemiyorsun, yine hastaneye gideceğim diye korku ile boğuşurken bir taraftan hayata tutunmaya çalışıyorsun. Öldürmüyor , süründürüyor misali...
Elbette... acil 🚨 gidilecek. Bazı durumlar da psikolog direkt psikiyatri ile çalışmak zorunda kalıyor. lakin ilaç olmadan düşünce 💭 gücü ile bu olayı atlatmak ya da bir nevi can simidi gibi birşey bu ilaçlar. Asıl sonrası beni düşündürüyor. Gerçi böylesi durum da seçenek de kalmıyor.
Tarifi tuhaf. Yaşamayanı. Anlaması güç Zannımca ... Hobi bulmak , spor yapmak da çok zor ki !.. nasıl bir illet bu ölüm korkusu ya da panik atak adı her ne ise...
ben staj alıyorum ilaç kullanan biri geldi düşünsene kızın kafası o kadar hostuki beni bile boğmaya kalktı , onu geçtim evde intihar etmeye kalktı yan etkileri var kullanma bak beni dinle.
Kesinlikle. Katılmamak elde değil. Lakin hayat bazen seçeneklerden ibaret. Seçtiğin şeyler hayat oluyor. Çıkış noktası her zaman var. Matrix filminde ki gibi ya sarı ya da mavi hapı seçip yutacaksın. Hatırladınız mı o kara yi 📽🎞☎️⏰💊💊🔑?
Kesinlikle. Katılmamak elde değil. Lakin hayat bazen seçeneklerden ibaret. Seçtiğin şeyler hayat oluyor. Çıkış noktası her zaman var. Matrix filminde ki gibi ya sarı ya da mavi hapı seçip yutacaksın. Hatırladınız mı o kareyi 📽🎞☎️⏰💊💊🔑?
acile hipertansiyon kalp çarpıntı ile gidiş ve sonrası ölüm korkusu yerleşme olayını Cuma gecesi yaşadım. O gündür milat... araştırıyorum. Bu kadar yani 😣Kullananlardan birini de çok kısa bir süre görme imkanı buldum. Konuşup soramadım. Şok oldum Dr aynısını bu olay sonrası bana önerince.
O da mantıklı geliyor. Yaşanan ve hissedilen olaylar farklı olunca belki karar mekanizması farklı işliyor. Bir kelime bile beyni harekete geçirebiliyormuş. Çok enteresan makaleler var bunun üzerine.
En İyi Cevaplar