"Battı balık yan gider" denilmesinin nedeni;Balık hasta olunca ölümünü bekler yüzgeçlerini kullanmaz o yüzde yan yatar. Yani artık olan oldu ölümü kadar böyleyiz der. Anlamı da zaten "İşin düzeleceği yok. Boş vermek" demek. Bir tavşan kanı alayım. En son o deyimi Ramazan ayında yanlışlığın orucu bozduğumda dedim. Dedim 61 gün girdi zaten bugünün tadına çıkarayım. Afiyet olsun... :D
" yok yaaa sacmalama.. hahahah ben bu yasima kadar yiyecegim kadar yedim artik beni sarmiyor yemek falan" lafini da obama soylemisti zaten gecenlerde :D
aslında ona ranc sos ketçap az bişi acılık versin diye acı sos oo patatesleri hamburger içine koyucaksın 2 tanesini en azından sonra üstüne biraz marul bol sogan koyucaksın sonra kapatıp yiyeceksin ne kadar güzel olur varya =D =D yanına da 1 litre kola canım çekti valla
Diyet yapmamalısın aksi takdirde yine başa dönersin. Yağ yakımı için biraz öğün kısman biraz hııt cardio yapman kalıcı fitlik verecektir. 😊 Haftada 1 gün kaçamak yapmışlığım var asdhgh ama diyet yapmadım hiçbir zaman.
Yürüyüşe çabuk alışır vücut, lakin yürüyüşe kalp ritmini değiştiren hareket eklersen şaşırtma taktiğiyle metabolizma hızlanır yağ yakımın kolaylaşır. Açacak olursk 1 dk hızlı tempo koşu 1 dk normal yürüyüş çok etkili olacaktır. Bilimsel araştırmaya dayalı bir öneri. 😌 Çok yetkili bir üye gibim konuştum heh asdff
Diyette kaçamak 1 defa olur ama siz pazartesiye kadar izin vermişsiniz :D Vücudu arada şaşırtmak gerek tabi de çok şaşırtmayın 2 günde geri almayın verdiğiniz kiloları.
ye gitsin kardesim ne Kadar diyet yaparsan yap en azindan haftada birgün o diyeti bozup caninin cektigini yemelisin. ben yillardir öyle yapiyorum hic bir zarari olmadi aksine faydasi oldu. afiyet olsun :D
yiyorum bak kahvaltı da 7 yumurta öğlen 2 konserve ton balığı akşam 1 tabak makarna tavuk vs gece ekmek arası bu öğünlerin hepsinin arasında tatlı abur cubur atıştırmalar vs yine alamıyorum :D
oofff beee ne güzel görünüyor hayatta diyet yapamam yapanlarıda tebrik ediyorum Allah için kilo almıyorum alsam diyette yapmaz obezite ile boğuşurdum heralde
En İyi Cevaplar