Sağlık Kenacort-A iğne ne işe yarar? atalayb Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 kolumdaki yara izi için doktor bu iğneyi tavsiye etti bu iğne tam olarak ne işe yarıyor? Kenacort-A iğne ne işe yarar? Cevapla İş Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
code1975 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 39% +1 yıl iğneyi bilmiyorum ama kenacort merhem kullanmıştım ben. ağız içinde çıkan göz gibi yaralar oluyor hani onun için. buda belki bir tür enfeksiyon giderici ya da yaranın iyileşmesini hızlandıracak türden bir ilaç olabilir. 2 2 Yorumla atalayb +1 yıl ağız içinde çıkan göz gibi yaralarmı hayall ettim bir an :sss Yorumla code1975 +1 yıl 🙁🙁 Yorumla
hepsihikaye Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 37% +1 yıl steroidtir doku yenilenmesini hızlandırır 0 5 Yorumla atalayb +1 yıl bu sporcuların bastığına benzer bişey mi? Yorumla hepsihikaye +1 yıl Hayır o etken madde grubuna dahildir Yorumla atalayb +1 yıl doğru bunu kolumdaki kabarık yara izine uygulası 1 ay sonra tekrar gel diyo ne olcak iz kayıpmı olcak şimdi bana hiç etjili olmayacakmış gibi geldide Yorumla hepsihikaye +1 yıl iz kaybından çok yara iyilesimini hızlandırmak için kullanılır. Yorumla atalayb +1 yıl mantıksız bir tedavi yöntemi yani yahu orda yara yokki abartlı bir iz kaldı kendiliğinden tedavi oldu iyileşme olamaz çünkü yara kkalmadı ki Yorumla
En İyi Cevaplar