mevsimsel birşey sanırım deri değiştirmek derler ya bahar aylarında ellerim soyulmaya başladı krem falan sürmektende çekiniyorum çünkü sürsemde kurulugunu almıyor
acaba bilgisi olan vazelin sürmeli miyim ?
acaba bilgisi olan vazelin sürmeli miyim ?
Sana bebek yağı öneriyorum :)) kesinlikle işe yarar...
hatta vücunda da varsa kuruma duş alınca son olarak soğuk suyla şok etkisi yap çıkınca havlu kullanma bebek yağı sür her yerine bekle biraz kıyafetlerini giy sonra ilk defada değişimi far edeceksin :)
:)) ayy cok teşekkür ederim bebek yağıda var evde ben bunu birazdan ellerime deniycem yarın sabahta ilk iş duşta deniycem canım cok sağol umarım geçer yumusar
Allah senden razı olsun arkadaşım hiç adetim değildir böyle tekrardan yazmak ama çok sağol sürdüm bekledim ve kuruladım peçeteyle ellerimdeki yağı aldım ve o dökülen yerlerin beslendiğini hissediyorum yaa inş geçer çok mutlu ettin beni bu gece herşey gönlünce olsun dilerim :)
geçtimi bendede oluyor 😔
vazelinle falan geçmeyebilir. aklıma başka rahatsızlıklar geldi. soyulma ciddi boyutta ise doktora git. egzama olablir. sabundan uzak dur ve elini suyla fazla temas ettirme
egzama sanırım yara yara oluyor ve kaşıntı oluyor diye biliyorum,benim sadece kuru ve soyulma var.Allah korusun umarım egzama falan değildir ama hani çok yazı yazarız elimiz nasır tutar parça parça soyulur ya orası sanki öyle gibiyim yaa :S
teşekkür ederim canım çok sağol ihmal etmiycem ama umarım egzama değildir çok sağolasın
bende de oluyor bazı dönemler ama sebebini bende öğrenemedim kendi kendine geçiyor sonra.En son çok sık krem sürdükten sora oldu farklı markaları denıyordum ve değişikliklten oldu diye düşündüm
hmm aslında bende krem değiştirdim yakın zamanda umarım benmde kısa sürede kendiliğinden geçer çok geçmiş olsun sizede
Renk değişikmı oluo mu oluosa vitiligo o tedavisi yok ben çekiyorum çünkü hafif dudağımda var çok hafif renk değiştiriyo
yok renk değişimi yok küçük parça parça soyuluyor ellerim ve kuru,çok geçmiş olsun sizede
Sağol teşekkür ederim o zaman bir cildiyeye git size de çok geçmiş olsun
Cevap
4Cevap
vazelin karartıyor tavsiye etmem .s mevsim değişimlerinde olur öyle şeyler ama seninki biraz uzun sürmüş
aslında bir kaç gündür var bu durum yani ben hava mevsim değişimine yordum ama ne sürmeliyim peki :S
doktora bir görün için rahat eder hem. sonra gliserinli el kremlerinden kullanırsın :)
teşekkür ederim canım çok sağol
vitamin eksikliğinden oluyor bildiğim kadarıyla.kaç aydır sürüyor böyle? doktora git.
sadece bir kaç gündür süren bir problem vitaminsizlikte var bende aslında ondanda kaynaklanabilir krem falan sürmelimiyim biliyormusunuz yoksa kuru olarak kalmalı mı
evrim geçiriyosun pikaçudan rayiçu olcaksın yakında
hee sende bağrırsın kanka seni seçtim pikaçu diye çok komiksin bravo !
vazelin de aynı şeye denk geliyor bence diğer kremlerle..ama denemekten zarar gelmez
Sabah ilk iş cildiyeye gitmek olsun burada iyileşmez
yilan gibisin deri değişimi falan iyk
hayatında bunu hiç duymamış olman senin cehaletindir kusura bakma
vazelin sür
krem sür
terliyomu ellerin
hayır aksine aşırı kuru
hmmm benimde öyle bir sorunum vardı kendiliğinden geçti zamanla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar