Çook saçma oldu biliyorum ama mesela apandisitte ağrı var kaç gün sonra patlar apandisit?
Patladıysa ne kadar sürede öldürür?
Patladıysa ne kadar sürede öldürür?
Ben 1 saat kadar önce yatmaya hazırlanıyordum yatakta ters bir hareket yaptım sanırım bir iki saniye sonra geçti ama şimdi ağrım var hafif. Bel bölgemin sağ tarafında ve hafif üstte şişlik oluştu gibi belki de daha önce vardı orada ama şimdi farkettim bilmiyorum. Uyumak istiyorum, sabah oldumu doktora gideceğim. Sabaha kadar kotarır mı acaba? O ters hareketten dolayı belki damar damar üstüne binmiştir diye düşündüm kas gevşetici aldım. Şimdi de papatya çayı içiyorum sakinleşmek için ama tuhaf bir ağrı var. Sırtlarıma kadar geldi ama özellikle tarif ettiğim bölge ağrıyor. Felaket seneryoları geçiyor aklımdan çok korkuyorum. Oturup kalkarken şiddetli değil ama tuhaf işte aprıyor biraz yeni başladı zaten. Bugün bir şey bana çok gaz yaptı sanırım gaz sıkışması mı acaba? Şimdi uyuyacağım inşallah sabaha kalkarım. 😂😱
apandıs dedgn seyn apandıs agrıs oldgna emn mısın bagrsakta hava sıksması da aynı acıyı verır patladktan snra mıde bosluna dokulr kana karısır muhtemel olarak 1 saatte senı alır gıder en yakın acıle gıt aldr bence doktor zaten sısmsısse gercekten patlamadan alır onu
yok 1 aydır ara sıra ağrıyor ve gaz vrmış gibi sesler geliyor :(
ne bılıon apandıs oldgnu ya askrde revırcydm askrn bırı apandsm patladı dıye agalayarak geldı hastaneye gotrdum doktora apandısı patmams dedım doktor agzma yapıodu bagrsak ta gaz sıksması var dedı mılletı ayaga neden kaldrıon dıye oldrcektı benı bnde kendısı dedı dedım doktormu da teshıs koyuyor dedı sn doktormsun apandıs patlama teshsı koyyosn gıt doktora baksnlar
ben oldum ondan :8 karın ağrısı sanki tuvaletin varmış gibi oluyo gidiyosun yok felaket ağrıyo hastaneye gidiyosun patlamak üzere diyolar paşa paşa yatıyosun masaya çiziyorlar kestaneyi :( :))
geçmş olsun
gemişş olsn
teşekkürler ;) o ufak bir operasyon... Derler ya sana pul koleksiyonunu göstereyim odamda diye :D sana ameliyat koleksiyonumu anlatayım bir ara :P :D
çok mu ameliyat oldun :D
1 daha var :)
benden fazla olduğunu sanmıyorum ama geçmiş olsun
Cevap
10Cevap
1 hafta içinde patlar patlar ptlamaz öldürmeye başlar 3 saatede öldürür =_= Fakat birini öldürmek istiyorsan daha kolay kısa hızlı anlaşılmıyan yöntemleri var..
yok yaklaşık 1 ay önce apandisitimde ağrı oldu doktor apandisit değil dedi ama şüphelendi ben de korktum
1 ay önce evet
yok 4 tane profesör 1 tane doçent baktı baba da doktor benim profesörlere baktırdı beni :D
yok ne alakası var:(
napcaksın birinin apandisitini mi patlatcaksın sadist manyak
yok bee kendim için soruyorum 1 ay önce apandisitimde ağrı bşladı doktora gittik apandisit değil dedi ama ben yine de korkuyrm
he özür dilerim psikopatça suçlamam için. dotor değil dediyse korkma iyi düşün biraz.
panik atak hastasıyım çok takıntılıyım
ups o zaman sakın kafaya takmıyosun yok yere hastalık çıkarma kendine. apandisit öyle kolay patlıcak bişey değil yani insanlar ne tekmeler dizler yumruklar yiyolar hiçbişey olmuyo senin bir anda gelen ağrınla hiç patlamaz
benim bildiğim 1 gün içinde ağrıyla başalr ve patlar öldürür :S
1 aydır ağrıyo ama ara ara
yahu git doktora veya ekle beni birşey söylicem ondanda yapar ağrı
puhah herkesin derdi başka Veronika ölmek istiyor :DD
kim ölmek istiyor :(
yok Allah korusun :)
benim kuzenım oldu ani bir ağrıyla patladı ve eğer 1 saat felan gecikse öldürür
1 bilemedın 2 en gecc 4 gune oldurur.
:D
:D 2-3 saniye sürermi weya4 .
patlama ağrısı olsa duramazsın
canı sıkılınca patlıyo o :D