Her sene bir gün başıma gelen bir durumdur. Ben de sadece kaşıntı yapıyor. Ve sadece burnumu kaşıntı tutar. Sinirden ağlayacak duruma geliyorum. Maalesef bir tedavisi yok diye biliyorum..
Bende 15 senedir var. Ve hic ilac hap spray kullanmiyorum. Ama yillardir desensibilisierung (hyposensibilierung da deniyor) yaptiriyorum ve cok faydasini gordum cok iyiyim Allaha sukur ilacsiz geciriyorum. Tam olarka sunu yapiyorlar: alerjik reaksiyon gosterdigin toz u kanina enjekte ediyorlar. Her ay o igneyi yaptiriyordum 3-4 sene suruyor tedavi sonra birkac yil bekleyip tekrar yaptirabilirsin. Babam mesela pek fayda gormedi ama ben cok gordum kisiden kisiye degisiyor.
Birebir size değil, genel yazdım. Tavsiye niteliğinde olması içinde içerisinde 'tavsiye' kelimesinin geçmesi gerekmiyor. Bilinçsiz herhangi biri burada yazılan bir ilacı kullanabilir bu tarz paylaşımları yararlı bulmuyorum. Kişisel algılamamanızı dilerim, teşekkürler.
Her uzmanın verdiği öneri doğrun mu peki? Burada paylaşılarak birçok üyenin kullandığı tedavinin işe yarayıp yaramadığını öğrenebiliriz. Her yapılan görüşü direk uyguluma yapan pek olmaz. Tecrübeleri öğrenmek gerekli.