Merhabalar arkadaşlar böyle ara ara yüzümde aynı yerde oluşan 1-2 küçük kızarıklık oluyor sürekli aynı noktalarda genelde 1-2 gün içinde geçiyor fakat bazen 1 hafta bazen 1 ay sonra tekrar aynı yerde beliriyor herhangi bir acı yanma ya da tahriş hissi vermiyor genelde zaten ben fark etmiyorum arkadaşım ailem vs. Yüzün çizilmiş şeklinde yorum yapıyor evet gerçekten tam bir yere değmişde çizilmiş gibi bir görüntüsü var fotoğrafta daha net gözükür bir dermotoloğa zaten kısa zamanda gideceğim (kullandığım benzamycn diye bir sivilce kremi var ondan hassaslık yapıyor da olabilir) neyse buraya biraz merakımı bugunluk merakımı gidermek için yazıyorum konu hakkında fikri olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
tatlim simdi burda her kafandan ses cika bilir korkada bilirsin merak farkli seylerede donuse bilir cok yorumu var sonucta ilavin yan etkisi olabilir hastalik belirtisi olabilir alerji olabilir gibi gibi
Benimde aklım buna yatıyor ama kremi ortalama 4 5 aydır felan kullanıyorum ama oluşan kızarıklık hep aynı yerde bu tarz bir şey olsa yüzümün diğer yerleride kızarır gibi geliyor yinede çok teşekkürler
Belki de cildinin aynı yerinde oluşuyorsa orası daha hassastır Belki karma ciltse orası kuru olabilir. Sivilce kremleri kuru ciltlerde ya da karma ciltte kuru bölgede yan etki gösterir. Yine de doktora git. Geçmiş olsun
En İyi Cevaplar