Arkadaşlar sigara iciyorum ve disimin arasinda ufak bir bosluk var oraya nikotin doluyor hep kotu bir goruntu olusuyor.. Dis hekimine temizlettim ama nafile cikmiyor igne girmiyor oraya evde yapabilecegim birsey varmisir sizce? Karbonat ise yararmi mesela?
Aynı sorun bendede var kendine karbondat Al eczaneden 3 gün boyunca dişinin arkasını fırçala geçiyor ama dişlerim hassassa tavsiye etmem çünkü dişi zayıflatıyor bu yöntem aynı zamanda diş beyazlatmak için de var ama beyazlatmakta hafta bir daha sağlıklı dediğim gibi diş minelerine zarar veriyor
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Disin onunde ama. Disin arkasini fircalasan ise yararmi? On tarafta ortasinda iki disin arasinda
Ben dişin arkasında sandım fark etmez dişin neresindeyse orayı karbonatla 3 gün fırçala zararlı ama geçmesini iatiyosan işe yarıyor diş doktorlarının da yaptığı şey hemen hemen aynı diş doktorunada çok gidersen o konuda dişinin inceldiğini ve ağrıdığını hissedeceksin zaten doktorun yeter der buda onun gibi her olduğunda yaparsan aynı etkiyi görürsün
@Berilcuma denemediğim için bilmiyorum ama bunu hem duydum hem pkumuştum bir yerde. Yine de soranın inisiyatifinde artık, bir araştırıversin ben kesin işe yarar demedim 😊
En İyi Cevaplar