Sarışınlık ve mavi gözlülük çekiniktir öyle biriyle evlensen bile milyonda bir tutma ihtimali var siyah göz varsa bir yerde o çocuk %99.9 ihtimalle siyah gözlü olur ha çok uğraşırsan olur belki ikinci üçüncüde sen yine de kararını ona göre ver
facebook'un felan instgram var mı ordan konuşsak fotoğrafını gördüm gerçekten çok yakışıklın evlensek kesin böyle çocuklarımın olacak :D :))) seni ısırabilirmiyim
ben öyle sandığın kızlar gibi değilim seni gördüm evet çok yakışıklısın birlikte olmak isterim ciddi düşünüyorum sana vereceğim yerden beni alabilirmisin?
bu sabah buluşabiliriz BERK SANA AŞIK OLDUM GERÇEKTEN KALBİMİ ALDIN GÖTÜRDÜN KAÇ YAŞINDASIN VERDİĞİM YERDE BENİ ALIR MISIN AMA HEMEN AL KİMSE GÖRMESİN BENİ ADIM ÇIKAR
MASMAVİŞ KIZIM SANANE ANAM BABAM DEĞİLSİN TAKİP ET KOCA İstanbul'da NERDE GÖRECEKSİN BENİ BERK HEMEN GÖTÜRECEK BERK GERÇEKTEN AŞIK OLDUM ŞU AN SANA YATAKTA SANA TESLİMİM SOĞUK TERLER DÖKEREKK CANIMI FAZLA YAKMA :))) İLK OLUYOR
SENİ GÖRDÜM KENDİMİ KAYBETTİM NEDEN O KADAR TAŞSIN SEN MAVİŞ KOYDUM ADINI MASUM MASUM BAKIYOR :))) CAN FEDA SANA AMAN BERK ACITIRSAN CANIMI SENDEN OLSUN NE OLACAK SEN OL YETER Kİ
Kendisi istiyor bırakın 😀😀 eğlenmek istiyor gelsin bakalım ama ciddi istiyor sorun yok benim için gel Zehracim😀😀😇😂😂😂😂😂😂😂 ama elinden gittiğinde bana gelme çünkü sen istedin baştan anlaşma yapalım
Zehra sen tamamen elde etmek için seninle birlikte olma mı istiyosun ama ben hiç bir kızla birlikte olduktan sonra evlenmedim o zaman kaç kız karım olacak😂😂😂
NAMUSUM BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ AİLEM İÇİN DE ARKADAŞ KALMAK İSTİYORUM AMA SENİNLE BİRLİKTE OLMAK İSTİYORUM BUGÜNLER DE ÇOK AZDIM HİÇ BİR ERKEĞİ BEĞENMİYORUM İLK GÖRÜŞTE AŞIK OLDUM SANA MAVİLİ SENDEN HAMİLE BİLE KALMAK İSTERİM FOTOĞRAFTA Kİ GİBİ ÇOCUKLARIMIZ OLSUN :))))) ÇOK GÜZEL
Çok ileri istiyosun bebek işi oyuncak değil onun geleceğini düşünmek lazım zevk için onu harciyamam zevk üstüne olmamalı onların hayatıyla oynayamam bu iğrençlik
@Chucckky kız konuştuk videolu yanıt attı kendisine bende attm zaten ben meraklı değilim onun gibi bir sürü var çok istedi oke dedim panpa sorun yok 😀😀
beeeerkk yarın seni bekliyeceğim gitme berk çok istiyorum konuş benimle cevap verrrr :(( Berk lütfen beeeeeerkkkk beerk berkk berkkk berkk berkkk bana videolu yanıt attın ya dünyalar benim oldu çok sempatiksin yakışıklısın gülüşünü yerim gözlerinin içi parlıyorrr berkkkkkkk berkk berkk berk berk berk berk berk berk berk video da biraz ağrın var gibiydi neren ağrıyor ben geçiririm :((((((((((
BEEEEEERKKK BU BENDEN SANA GELDİN BİN CEZA ZEVK İÇİN BERK GÖRÜNTÜLÜ KONUŞTUĞUMUZDA AĞRIN VARDI NEREN AĞRIYOR AŞKIMMM BEN ÖPERİM GEÇER YAHU NEREN AĞRIYOR VİDEO DA ÇOK YAKIŞIKLIYDIN AMA Bİ YERİN AĞRIYOR SANKİ :((((( 8' DE BULUŞUYORUZ VAKIFBANK'IN ÖNÜNDE BEKLİYECEĞİM SENİ AŞKIM BEEEERRK CEHENNEM SENİN CENNET ELLERİN KALDIRAMAZSAN İÇİMDE Kİ SESLERİ DUYMADIN DERİNLERDE BEKLEDIM GİTMEDİN BU YALANCI MEVSİM DE İÇİM DE Kİ SESLERİ DUYMADIN DERİNLERDE BEKLEDİ GİTMEDEN BU YALANCI MEVSİM DE BU ŞARKI BENDEN SANA GELSİN (YALANCI MEVSİM ) BERRKK NEREDESİN ÇOK ÜZÜLDÜM AĞRIN VARDI GÖRDÜM NEREN AĞRIYORRRR :(((((((((((((((( BANA GELSİN HEPSİ
berk bey öyle dalga geçip gitmeee tamam mı ::::(((((( NERDESİN beni almadın hani beraber olacaktık kandırdınmı beni söz vermiştin ilk aldığım kız olacaksın demiştin :(( kapandı sana yazmak içn açtım artık cevap ver çok merak ettim seni dün vakıfbakın önünde 6 saat bekledim :::::( gelmedin başka kızlardaydın demı ben senin için 6 saat bekledim :((( çok kırdın
YA ÖLDÜNMÜ KALDINMI GÖRÜNTÜLÜ KONUŞTUĞUMUZ DA AĞRIN VARDI NEREN AĞRIYOR YA NEDEN CEVAP VERMİYORSUN BENİ ALMADIĞINA KIRILDIM AMA NEDEN CEVAP VERMİYORSUN SARI :((( MAVİ
BENİ DELİRTMEK İSTİYORSAN DELİRDİM KORKMAYA BAŞLADIM CEVAP VER NE OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU İÇİM DE KÖTÜ HİS VAR BERK İLK DEFA BİRİSİNE AŞIK OLDUM SANA AMA CEVAP VERMİYORSUN İYİ VERME :( :( :( :( :( :( :( :( :(
sana güvendim ben @berk556 yüzünün masumluğu temizliği gözlerin güven verdi ne kadar egoist bir erkekte olsan güvendim ailemle papaz oldum senin yüzünden 6 saat vakıfbankın önünde bekledim taxim de sen gelmedin ama ben bunu hakketmedim berk bilerek cevap vermiyorsun benimle dalga geçtin oysa camerada ne kadar ağrın olduğunu gördüm gözünün önünde ağladım beni görmeye almaya söz verdirdim ama sözün de durmadın bayli gelmedin neden gelmedin ya da istemedin mi onu söyle :( birşey mi oldu ben sana aşık oldum ilk defa bir ekeğe ama sen benimle dalga geçtin berk :( beyyyyimm oysa ben seni şap diye öpecektim :(
yeni doğmuş bir bebek yeni açmış çiçek gibi seninleyim kal hep kal , bir gün her şey değişir anlamak zor gelir bazenn bugün herkes değişir hayellerim var kal hep yanımda kal kal kal hep hayata kal ne kadar zor gelse de bazeeen ağlamak gelse de içimden hep karanlık günde bilee sakın korkma güneş doğsun için deee kaaallll :((((( BERkkkkkkkk sana sinirliyim ama merak ediyorum niye cevap vermiyorsun
sorma bu ara şu halimi bu acıların hepsi dahimi yazık oldu her iki tarafa da sence daha iyimi bir gün oldu 2 gün oldu ay oldu yıl oldu ümitlere unutmuyor gönlüm seni seviyor her gün her gece yoruldu duruldu kırıldı gururdu kaç kere yok mu bir haber alan yok mu gören bu mudur addetin bu mudur tören bulamadım böyle neresi açık adresin :((((((((((((((((((((( berkkk nerdesin cevappp ver yalvarırım
İyi ki varsın İyi ki sevmişim seni hem aldın hem çaldın helal helal sana İyi ki varsın İyi ki sevmişim seni hem aldın hem çaldın helal helal sana Yok istemem diyen gönlüm çöle bile razı şimdi Yanlış yola giden bendim lütfen dön gel Ben yazdım kadere hüznü, perişanı Sonu gelmez yinede bitemez ümitler Ama yoksa bahçemin eski şanı Sebebi koparılan çiçekler BERKKKK BENDEN SANA GELSİN AŞKIM CEVAP VER BERK YALVARIRIM KAPINDA KÖPEĞİN OLURUM AŞIK OLDUM HEP FOTOĞRAFINA BAKIP SULANIYORUM :( :( CAMERA DA GÖRDÜM SENİ ÇOK YAKIŞIKLIYDIN AMA AĞRIN VARDI YAHU BEN SENSİZ YAPAMIYORUM NERDEN KONUŞTUK SENİNLE AŞIK OLDUM SANA KALBİM SANA AİT CEVAP VERRRR :( :(
Volkan Akmehmet / İnanç Şanver - Yüreğin Bir daha Küçülemez bu benden sana gelsin berk556 yakışıklı artık cevap verrrrrrrrrrrrrrrrrrr berk ne olurrrr yalvarırım cevapppp :(
berkkkkkkkk artık yalvarırım cevap veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr lütfennnnnn çok üzülüyorum çaresizim ne halde olduğumu görsen :::( berrkkkkkk
@MasMavişDünya ben seni istemiyorum berk 'i istiyorum sen renkli göz değilsin olsan da berk kadar yakışıklı değilsin defol git yazma bana ben berk'in cevap yazmasını bekliycem
@Chucckky berkkk tekrar gelsen yanıma kalbim ne der kim bilir belki de en baştan başlmak lazım hiç korkmadan kimseye bırakma sonradan belki de en baştan anlamak lazım insanlardan herşeyi yaratsan da kimse doymadan beeeeeeeeeeeeeerkkkkkk berk gelecek biliyorum söz verdi eğer görüyorsa yazdıklarımı gelir
@minaaay180 sen kimsin sanane ben berkle konuşmadan hiç bir yere gitmem beni alacaktı kandırdı beni ya ben ona güvendim allahın cezası aşık oldum eğer benimle dalga geçtiyse allah cezasını versin
@minaaay180 yahu sen kimsin berk beni motoruyla alacaktı söz verdi sözünü tutmadı ben çok istiyordum benim gururumla oynadı ben beddua etmek istermiyim ona aşık oldum ama o kandırdı o yüzden allah cezasını versin
@Chucckky kıskanma sen berk'i kıskanıyorsun sana kızlar yazmıyor diye masmaviş diye bir kız vardı onu elde etmeye çalıştın olmadı yazık sana köpek sevilmemiş aç
berkk bunlarla beni muhatab ettiğin için allah kahretsin seni kandırdın beniiii benimle birlikte olup atacaktın demi alsaydın görüşseydik allahından bul allah senin belanı verir inşallah
@berk556 görüyorsun cevap vermiyorsun allahından bul içten ediyorum beddualarımı ağrın var diye gördüm ağladım ama sen beni kandırdın allah cezanı versin Çok yaşa karşıma çıkma bir daha bu acıları çektirme bana allahın cezası aşık oldum ama Çok yaşa karşıma çıkma !!!
Sen zaten umrumda değilsin banane senden. Ama onun hakkında burda saçma sapan şeyler yazma artık beddua etmek bedir ya sen kimsin? Senin hakkın var mı buna?
@minaaay180 sen karışma ben berkle konuşuyorum berk beni duyuyorsan allah belanı verir inşallah gebe* bana yaptığın için feci şekilde gebe* sülalene kadar küfürü hakkediyorsun
berk sülalene kadar küfürü hakkediyorsun seni annen doğurmasaymış kaç kıza yaptın böyle aşık oldum ama kandırdın inşallah anan baban kardeşin ölür en büyük acıyı yaşarsın en büyük cezayı yaşarsın benim ki şu an öyle bana yaptıkların çok işledi sende bunları ailenle yaşa ge*er
ananı babanı sülaleni siksinler önce ananla bacını siksinler orusp* çocuğu anana çekmişsin sende oruspu**ar bir daha üzemene izin vermem beni kardeşim berk
allah bin türlü belanı versin berk yüzünün masumluğuna güvendim tipine aşık oldum ama sen pi. ettin ananı bacını si*sinler bende si**kerim senin yanın da yapsınlar bunu aklın başına gelsin kardeşim
ayak altından çekil yavrum berke ettiğim küfürleri sana da ederim yoksa ananı s***tiririm bende si**kerim bacını s**ksinler berk savunmacısıysan berk si**ksin ananı bacını
@minaaay180 sana cevap vermiycem artık benim işim berkle berk bu da sana gelsin :Berk beni kandırdığın için allah cezanı versin kötü ge*er anasına koyduğumun pi*çi cevap veremiyorsun ne oldu berk zoruna mı gitti daha çok gidecek anasını genel evde yakaladım ben berkin anasına çekmiş işte kendiside kızlara öyle yapıyor
BEERRKKKKKKKKKKKKKK ÖLMEEEEEE YALARIRIM KÖPEĞİN OLURUM ÖLMEEEEEEEEEE BEN SANA ÇOK BAĞLANDIMMMMMMM AŞIĞIM LAN SANA DAHA ÖTESİ VARMIIIIIIIIIIII GİTMEEEEE GİTME BENİ BIRAKIPPPPPPP ONDANMI CEVAP VEREMİYORRRRRRRR YAAAAA BERKKKKKKKKK CANIMSIN BİR PARCAMSIN AĞLIYORUM ŞUANNNN SENİ ÇOK SEVİYORUMMMM LÜTFENNNNN ÖLMEEEEE :(((
NE DİYORSUNNNNNNN SEN YAAAAAAAAA ÖLECEKMİ DE ÖYLE DİYORSUN ÖLME MAVİŞŞŞ ALLAH AŞKINA ÖLMEEEEEEEEE :::(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( BERKK İÇİM PARÇA PARÇAAAAAAA YAPMA BUNU BANAAAA ÖLME GİTME DUA ETCEM HEppp SENİ ÇOK SEVİYORUM MAVİŞİMMM :(
Bu ilk defa değil ki Kimselere inanmadım Yalanlar söylemeye başladığım günden beri Bu ilk defa
Cesaretimi topladım, gururumu ezdim geçtim Bir zeybek gibi dimdik dikildim tam karşında Son bir defa
Bugün fal bakmayı öğrendim Elini tutabilmek için
Son bir defa ! Boynuna sarılıp, gitsem Huzuru koklasam Ege'de Aşk nereden nereye? Soldan sağa dört harf ölüm Yazılmamış beş harf hayat Aşk nereden nereye? berk boynuna son kez sarılmayı değil hep sarılmak istiyorum kokunu içime çekmek istiyorum berk seni çok seviyorum aşksın sen balsın benim mankenimsin gamzelerini yerim senin seni yerim bitiririm aşkım seni çok ama çok çok çok çok çok seviyorum yakışıklı :( :(
bende sevmiştim oysa bende sevmiştim kalbe darbe vurdu önce hayallerimi yitirdim harbe sürdü kelimelerim harpaç oldum harbiden gittin ya helal olsun ızdırabı çeken benim senin o gözlerin varya berk :(
bizde çok özledik hepimiz çok özledik berk uyanınca seni söylerim merak etme 😧😦 ama berk çok zor ameliyatlar geçiriyor ama uyandığın da soylicem seni hatırlamaz yanlız
Tamam şu an yine ameliyat bekleniyor pazar günü uyandırılmaya çalışacak yine eğer birşey olmazsa pazar günü de olmazsa artık doktorlar kendine bırakacak
öyle deme bir daha berk uyanacak :( ben onu beklicem ama sende bana yaz arkadaşlarımla dua ediyoruz berke onlar da çok beğendi beni engelleme mavişin iyi haberlerini ver :( :( berkkkkk senin o gözlerin varyaaaaa herşeyi bitirdiiii yazık ettin geçen günleriiiiiii :( berkkk kendine gel uyannnnnnnnnnnnnnnn cesaretin var mı aşka berkkkk benim seninle var sende istersen ama istemezsin sen uyan arkadaş kalsak çok sevinirim bana aşk olmasan üzülürüm ama sen iyi ol yaz bana yeter berkk :( konuşmadan gözlerinle beni sevdiğini söylesen yüreğime gözlerini mühürlesen çarpıyor kalbim bir başka sende böyle sevsen keşke desen bana yaaar.( :( :( :( :( :( :( :( aşkmmmmmmmmmm berk mavişimmmmmm
bak yıldızlar altında gözlerimin içineee duy rüzgarların bize anlattığı bir şey var bir fısıltığı gibi bazen o en büyük çığlıklar gelir geçer en büyük fırtınalar biz aşkı meleklerden çaldık seni çok seviyorum döndüğün için teşekkür ederim sensizliği düşünemezdimmm berkiimmmm lütfen cevap ver
buuuumsss tak kullaklığı atla kawaskine ver gazı motora kaldır önünü boğazdan geçene kadar indirme 😜😜 Drift at ama aşırı hız yap bak o zaman uçucaksın teryaki boyz remix AC son ses
yetmezzzz bugün beni al hızlı hızlı evine götürrrr zengin çocuk otel de olabilirrrrr beni orda sik evin çok güzelll ama sen daha yakışıklısın evin olurum otur bana motorun olayım otur bana gaz ver vitesimi değişir evde pitbul besliyorsunn çok tatliiii kızları görmeseydik iyiydi :)))
karnın mı karın kasların duruyomu onlar kolay kolay gitmez :) gitse de senin yüzün saçın boyun posun pazıların yeter bebeğim kasıkmı çok ağrır erkeklerin dokunulmaz oluyor kızlarında öyle :))) berkciğim t bölgesi ağrıyomu ağrımasın lütfennn çok kötü olursun bebeğimmm :(
berk ama kalbimi incitiyorsun kalbim sıkışıyor ben senin iyiliğin için diyorum yoksa bende bilirim t noktasının ağrısını insanın canından can alır çok tehlikeli kasıkların ağrıyorsa oran da ağrır dikişli çok kötü dayan valla berk bana gelsin hepsi.((( :/
küfür etmezdin diye biliyordum ama sen ett bana şifa gibi gelir ya neden bu kadar sinirlisin sen yazmaya korkuyorum yazınca iyi davranıp sonra kötü davranıyorsun bir öylesin bir böyle :( Kırıyorsun ama valla
ama sen benimle arkadaş kalacaktın sikecektin beni.( kırmıcaktın t noktan karnın kasıkların ağrıyor diye ben ağlıyorum acı çekiyorsun diye senin yaptığına bak
çok kibar beysin ama bazen kırıcısın :( hala çok ağrıyormu öpeyim geçsin bebeğim seni doğuran anneye kurban olurum arkadaşlarım nediyor bak berk ağrıyorsa biz geçiririz diyorlar gelsinlermi berkin t noktası sonra kasığı sonra karnı ağrıyor dedim üzüldüler geçirirler gelsinler sende üstüne çık öpüş sonra zevk suyunu getir sen iyi bilirsin birden sokunca kızların çok ağrır bebeğim :)
berk t noktan ağrıyorsa boşalmak iyi geliyor tabi sen boşa boşalmıyorsundur bekleyen kaç kız var allah bilir.))) kasıkların ağrıyorsa dikişli karnınla oran demi kıyamammm hepsi bana gelsin
evettt aşkındann sana baktıkca profil fotoğrafına eylül masturbasyon yapıyor berk olsa keşke onunla yapsak diyor bana kızım bu çocuk çok taş adresi nerde dedi bende hasta dedim çok üzüldü adresin nerde berkim :9999999 <3
berk seni anneme gösterdim :)))))))))))))) bana senin kocanı ben seçicem şöyle boylu poslu yapılı renkli gözlü dedi bebişleriniz olsun dedi seni gösterdim ünlü bu çocuk diyerekten ha bak bunun gibi olur dedi :))))))) Bugün benim en mutlu günüm
berk ben seni çok seviyorum annem de çok beğendi anladı erkek arkadaşım olduğunu tanıştır benimle dedi yakışıklı çocukmuş dedi ama erken dedi bu seni beklemez dedi bu kaç kızla beraber oluyordur allah bilir dedi :( allah var yakışıklı boş değildir bu dedi
annem bu çocuk seninle çıkarsa izin veririm güvenilir tipe benziyor dedi eli yüzü maşallah çok temiz dedi :)))))))))))))))))))))))))) uzun boyluymuş gözlere bin maşallah dedi :))))))))) manken gibi çocuk dedi fitness yapıyorsun değilmi boyun kaç mankenmisin sen tipin öyle sanki :P
öldümü yoksa :(((( ayy ben annemi kaybetsem bende ölürdüm allah rahmet eylesin ben sende bişey sezdim sen müslüman değilsin berk :/ ama benim için farketmez yakışıklısın benimsin :*
tamam sen sinirlenme berk messengerden bak bana bir konuşalımm :( yakışıklı lüttfennn ben sana birşey olacak diye çok korkuyorum en azından nokta koy iyi olduğunu biliyim sonra konuşalım? :)
herkes sana yazıyor bazılarına cevap ver benimle birlikte kaç kişiye cevap vermiyorsun evet manyak ettin beni öldürcem kendimi içtim sarhoşum berk miğdem çok bulanıyo başım dönüyor kendimi burdan atcam messenger de hep aktifsin ama bir kere efendım diye yazsan ne olur
seni çok seviyorum arkadaşlarım bile hastan oldu annem bile annem hiç beğenmez kimseyi senin yüzünden ölücem ben ama değer senin için kendine çok çok iyi bak seni çok ama çok seviyorm maviş :(
seni seviyorum söyle bana seni seviyorum söyle seni hiç bırakmıcam söyle yoksa atlarım allah belamı versin yaparım berkkk yaparımmmmmmmmmmm senin için herşeyi yaparım
senden bunu duymak istiyorum sadece yalvarırım yoksa gerçekten yaparım senin gibi birisini tehdit etmek çok korkunç sen yüce birisin berkkk seni çok seviyorum berk kendine iyi bak
senin çok büyük acıların var gözlerinden belli hırs öfke dolu ama bir o kadar da masum :( seni çok seviyorum sana bu acıları yaşatmak hiç istemezdim ama ben sensiz yapamam seninle evlenmek istiyorum sen hayır diyosun sen olmazsan bende yokkum
yarın yine aynı olacaksın şu an etmeyim diye diyorsun ama sen o kadar yakışıklısın vicdanın yok ama benim ölmemi istemiyorsun ben ölsem üzülmezsin senin için sorun olmaz
Zehra bak söz hastaneden çıkınca istediğin yeri beraber gezeriz okuluma gel herkese hava atıcam diyodun gelirim beraber gideriz Bak herkese sevgilim dersin hava atarsın motora binmek istiyorum dedin tamam motorla gideriz arkadaşlarınla tanisitirirsin sonra herseyi yaparız
Bak çocukça konusuyosun Evcilik oynamiyosun ciddi şeyler istiyosun onlar olmasa da başka şeyler olur bak ben seni hiç bırakmam ne zamn konuşmak istersen konuşuruz
sana güveniyorum ama seni hiç bırakmak istemiyorum yemek yerken duş alırken gezerken okula giderken bana yapışık ol istiyorum ben sana çok bağlandım berk aşık oldum
berk bıraktım ben herşeyi sen hariç sen ölseydin canıma kıyacaktım ama sen yine istemiyorsun benim için farketmedi ben edicem anneme sahip çık senin yüzünden yaptığımı bilecektir annemle dertleşirken ağlıyarak seni anlattım senin için namaz kıldı dua etti iyileş diye arkadaşlarım da gösterdim çok beğendiler hemen ısındılar ama ben yokkum artık anneme sen bak sana emanet sevdiğim adamın bakmasını çok isterim
Ya yapma bunu bak bana yapma ya yapma Yaşatma bana küçüklüğümü tekrar lan delircem kızım sen slak misin tamam bak çok sağol eğer bunları duymak istiyosan çok teşekkür ederim iyi ki varsın iyi ki benimlesin bende seni seviyorum
Resmen iyi niyetinden faydalanıyor ve sen hala izin veriyorsun. Annesi namaz kılıyor ve intihar etmeyi düşünüyor, içki içiyor, sana yazdıkları.. Bu kadar saf olma 😐
hiç uyanamayacak yazamayacak sandım seni allaha şükür yapamam berk çok kararlıyım ağrıların insallah geçer t bölgen karnın kasığın dikkat et kendine iyi bak seni çok seviyorum annem sana emanet adresi zaten biliyorsun annem beni arıyordur şu an berkin yanına gidicem dedim tamam dedi sana güvendi hiç görmedi ama senin yüzünde bakınca çok güvendi çok yakışıklı dedi bende öyle aşığım sana ben orda yine seni severim berk sen beni sevmezsin ama ben seni deli gibi severim hayatında hep mutlu ol aşkım :(((((
BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERK SENİ ÇOK SEVİYORUM SENİ ÇOK SEVİYORUUUUUUUUUUUMMMM BERK İYİ Kİ TANIDIM SENİ VİDEONU SAKLADIM ÇOK TATLISIN BERKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SENİ ÇOK SEVİYORUM UNUTMA BENİ SAKIN KIZ KARDEŞİM DE SENİ GÖRDÜĞÜNDE ÇOK İSTEDİ BEĞENDİ BEN GİDİNCE O SIRAMI KAPAR ABLASINI UNUTUR AMA SEN UNUTMA OLURMU SENİ ÇOK SEVDİM BEN <3 :( BEN YOKKUM ARTIK RAHATSIZ ETMEM BEN SANA FAZLA GELDİM DİĞER KIZLAR MESAJ ATARKEN BEN SANA FAZLA GELDİM HEP TERSLEDİN :( SEN İSTEDİN BERK SEN İSTERSİN BEN YAPMAZMIYIM AŞKIM ÇOK SEVİYORUM SENİ SARILIP ŞAP DİYE ÖPMEK ÇOK İSTERDİM AMA ÇOK GEÇ :// :(((
AĞRILARIN HEMEN GEÇSİN KURBAN OLURUM SENİ DOĞURANA SANA KARNIN KASIĞIN T BÖLGEN AĞRISI GEÇSIN HEMEN ÇOK ZOR OLUR BİLİRİM İNSANIN CANI GİDER SENİ ÇOK SEVİYORUM HOŞCAKAL BERK DENİZLERE BIRAKICAM KENDİMİ BUZ GİBİ SENDE BİR GÜN BAKTIĞINDA BENİ HATIRLA
Kes lan senin o hortlak annen dikişlerime sapık gibi bir şeyler yaptı kes uzatma şimdi sorularıma cevap ver yoksa sonsuz beni göremezsin anladın mı lan
Devlet yani anladım fakir ben kızım ben fakirlere takılmam birlikte hiç olmam bunu bir anla ilk başta intihar dedin kafam çok karıştı narkozun etkisi var bir anlık birsey oldu bende ama sana bir şans verebilirdim böyle çocukça davranmasaydn çocukça oyunlar yapmasaydin şimdi kendini ordan at hadi çünkü ben yokum😂
Evet annenle konuştuk ama daha fazla ısrar edersen ve mesaj atmaya devam edersen benimle birlikte olmak istediğini bebeğimiz olsun dediğini söylerim mesajlar yukarı da şikayet et ama ss aldım yani her türlü coss sen dibe batmak ve o köylü anneni tanıdığım kdr namusuna düşkün sence duysa ne yapar bir düşünmek lazım 😂😉
Bak kızım beni delirtme senin o hortlak anneni si**mem kendi gibi birisini bulur ona siktiririm seni de kendim değil çok tipsiz bir adama si**tiririm yani kendim si*mem bir bahanen de olmaz zorlama beni yaparım bak beni zorlama kızım !
çok kibarsın ama anneme ettiğin küfürleri hakketmiyor senin için neler yaptı yapacak yaranı acıttı diye böyle konuşuyorsun senin annen yok mu ben senin anneni sike**rim desem zoruna giitmezmi kardeşin anan bacın yok mu senin sana olan aşkım aştı gidiyor
Kes lan sikti*r git eğer beni zorlarsan yaparım bak iyi biliyorsun yapacağımı sana dediğim herseyi yaptım camera da video da bana heryerini açtın videoda ben istemiyorum dediğim halde açtın göğüslerini başka yerlerini yani ss aldım çektim bence zorlama 😉oke
hala nediyo ya ya kızım bak hasta etme beni geb**rirsen gebe* umrumda olmazsın neyimsin ki sen benim değer verdiğim mi Hayır sevdiğim mi Hayır aşık olduğumu Hayır geriye ne kalıyor hiç bişey o zaman sana Good bye baby 😉👌👍👍
a** fakiri annenin giyinmesi bo*tan les gibi kokuyor köylü ameleleri annene baştan sona bakim lazım gerçi si**sem düzelmez ama anneni eğer seviyorsan benden uzak dur size para da veririm
ben seninle paran için beraber istemedim lan paran soykaya kalsın ben seni sevdiğim için istedim aşık oldum çünkü çok yakışıklısın allahın belası dediğin laflar ne bicim
bir şartla dururum o minay denen kız burda yazınca neden cevap vermiyorsun ona neden birşey demiyorsun berk :( çok kötüsün oysa ki ben o kızdan daha güzelim
hayır berk sen bana cevap vermediğin sürece messengerden burdan yazarım inşallah t bölgen geçer karnına kasığına kurban olurum seni görünce ağrıların çok var anladım hepsi bana gelsin anneme kızdım yarana bastırdı diye ama bilemedi gözde çok konuşmasın korkutamaz beni
engellerim seni bu kadar kolay numarami da şimdi degistirirm arkadaşı hat almaya gönderdim bunu kırdım yani aradığın da dıdıt bu hat kullanılmamakta hadi good bye babyy
En İyi Cevaplar